Ayurveda za ženske

 

V soboto, 14. marec ob 9.30 do predvidoma 14. ure, bo v prostorih Qlandije Krško potekal tečaj Ayurvede za ženske.

Prestavljeno na 18. april!

Vsebina:  teoretične osnove ayurvedske medicine, določitev vaše osebne rojstne doše ter trenutno neskladne doše – pomeni, kaj vam oz bi vam lahko delalo težave v času, ki ga živite oz je pred vami, napotki, ki jih ayurveda svetuje za vaše trenutne težave, ki obsegajo nabor ustrezne in neustrezne prehrane, začimb ter dnevne rutine.  kateri so varni načini postenja oz. čiščenja jeter in prebavil. Kateri položaji iz joge, so še posebej dobri za vas. Posebej pa se bomo posvetile zdravju žensk v obdobjih pred, med in po menopavzi, kako si lahko na naraven način pomagamo in kaj nam svetuje ayurveda (in joga kot sestavni del ayurvede). Dobili boste res širok nabor nadvse uporabnih in enostavnih nasvetov, da bomo kot ženske še bolj zažarele!

Posebej za ženske: Yoni spa – kako naredimo doma, katera zelišča uporabiti, kdaj, kako pogosto in čemu koristi, kristalni jajček – zakaj je dober in zakaj ni dober katerikoli kristal. Ali je boljši kristal z luknjico (za vrvico) ali je boljši brez luknjice. Na podlagi natalne karte vam določim najustreznejši kristal. Kako ga očistiti, kako ga polniti, kako ga informirati, napotki še iz joge obraza – nekaj preiskušenih receptov za vas in najpomembnejše vaje, ki sem jih preskušala zadnja tri leta. Najpomembnejše mudre. Katera eterična olja so dobra za vas in nekaj najosnovnejših mešanic za ženske težave. Kako si pomagati na naraven način če imamo vročinske oblive, inkontingenco ipd.

Del tečaja bo namenjen vsem, del pa bo individualiziran, zato je število mest omejeno na največ sedem. Vse dobite tudi pisno gradivo. Tečaj bo zelo zgoščen zato predlagam, da si malico prinesite seboj oz kupite v istem centru – Qlandija Krško, kjer se nahajamo.

Cena: 65 EUR. Hitra prijava s plačilom, vam zagotovi mesto na delavnici.

Obvezne prijave in dodatne info do 4. marec (plačilo do 5. marec 2020) na:  marta@mojajoga.org.

Za potrebe natančne določitve vaše doše, osebnega kristala ter eteričnega olja, bom potrebovala vaše rojstne podatke – vpogled v vašo natalno karto.

Reference: Imam naziv Maharishi ayurveda svetovalka, praktičen del pa sem spoznavala v kliniki Poothotam v Kerali-Indija. Terapij skladno z določili slovenske zakonodaje zaenkrat ne izvajam.

Več o mojih  referencah: http://www.mojajoga.org/o-meni/o-moji-jogi/