Sade sati in vaš Najboljši dan v letu

Sade sati – obdobje transformacij

Sade sati je prav posebno obdobje, astrološko definirano kot tranzit Saturna tik pred, nad in tik za natalno Luno, ki traja približno 7,5 let.

Saturn-Šani, ki nas v tem času obišče, nas uči postaviti se na svoje noge, uči nas prizemljitve in nam ne dovoli sanjanja gradov v oblakih. V tem obdobju se moramo naučiti, kako živeti sam s sabo, obrniti se navznoter in počistiti tisto, kar smo leta pometali pod preprogo. Saturn bo dvignil to preprogo, mi pa bomo morali pomesti vse smeti ☺. V obdobju Šanijevega učenja moramo odpreti vrata naši lastni prilagodljivosti. Upočasniti tempo življenja, začeti delovati iz sebe in postati opazovalci samega sebe.
Dobro je, da se na ta obdobja pripravimo z notranjo stabilnostjo, saj Šani prinaša psihološke in duševne obremenitve. Začeti moramo z delom na sebi, razviti zaupanje v sebe in svoje sposobnosti ter moči – to je zlati ključ za vsa obdobja obarvana s Saturnom.
Če se še nismo naučili, nas bo Šani naučil, da se ne ženemo brezglavo za materialnimi dosežki; Šani želi da se obrnemo in zatečemo vase. Želi, da se prebudimo, da torej začnemo zavestno živeti. Uči nas nevezanosti, zato nam ljudi, odnose, predmete…pogosto vzame oz. oddalji.

Če lekcijo dojamemo, nam ne rabi biti odvzeto, dovolj je, da se mi odvežemo!
Pa vendar Saturn ni neko zlohotno bitje, ki na nas preži izza vogala, on je del nas, nosimo ga v sebi, da nas nauči, da nas spomni, kdo smo. Mi smo ga izbrali! To je naša odločitev – nekje v globinah sebe.

Kakšno kvaliteto, barvo in okus bo imel naš Sade sati, zavisi od mnogih dejavnikov, ki so čisto individualni za vsakega od nas posebej. Odvisno je od celotne postavitve vseh grah in njihove medsebojne igre; od pozicije, kvalitete in moči natalne Lune, od pozicije, kvalitete in moči natalnega Šanija (in le tega v tranzitu) in njegove pripravljenosti do sodelovanja in vloge v našem kozmičnem zapisu… To so zgolj nekateri dejavniki in še ti so čisto individualni, vezani na vsako natalno karto posebej.

Vas zanima vaš Sade-sati?

Vpišite svoje podatke v spodnje okence. Cena izračuna je  7,00 EUR.

Torej, če ste v tem obdobju ali pa se bližate Sade satiju, se preprosto spomnite, da se je potrebno obrniti vase, preveriti, kako trdno smo se navezali na ljudi, odnose, predmete in malo zrahljati te vezi. Če sledimo, če ga razumemo, če sprejmemo njegovo roko, da nas vodi, nam je to obdobje lahko zelo lepo in notranje bogato!

V kakšni obliki bo vaš izračun?

Dobili boste zvočni posnetek v MP3 obliki z navedbo vseh sade satijev v vašem življenju ter vrhunce aktualnih.

Opis sade satija, vašega znamenja in še česa iz vaše natalne karte

Če pa želite širši opis, niste pa (še) pripravljeni priti na svetovanje, vam ponujam možnost, da vam za vaš prispevek – 20,00 EUR, malo širše opišem prihajajoči sade sati in dodam podatek o sade satiju, ki ste ga morda že preživeli, da pri sebi razmislite, kaj se vam je takrat dogajalo in česa vas je naučil Saturn. Hkrati opišem vaše djotis znamenje in tisto, kar se mi zdi najpomembnejše v vaši karti splošno. Dolžina zvočnega posnetka v mp3 obliki: približno 8 – 10 minut.

Prosila vas bom, da posnetek v roku 3 dni prenesete na svoj disk (Shrani kot/Save as in naložite), ker ga potem pobrišem in povezava ne bo več aktivna. Kopij posnetkov ne hranim!

Vaš najboljši dan v letu – do preklica zaradi prezasedenosti tega ne računam !

Poleg oblačnih in deževnih dni, pa vam Djotiš odkrije še vaše najbolj sončne dneve v letu! Dneve, ko bo sonce za vas najbolj žarelo. Samo za vas, da vas podpre pri vaši nalogi. Zakaj bi ga zamudili?

 

Pišite mi in vam ga izračunam. Vaš prispevek 25 EUR za do 10 najbolj ugodnih dni v letu oz. 5 v določenem obdobju, ki ga izberete sami (1 mesec, pol leta, tri mesece ali od datuma x do datuma y, itd). Ti dnevi so zlasti pomembni, če se lotevate novega projekta, prodaje, nakupa, začetka posla ali neke dejavnosti ali morda poroke ipd.

Če lahko izbirate znotraj vašega izbranega obdobja, bi bilo res škoda, da tega ne bi izkoristili!

Prosim pa za potrpljenje,  izračune prejmete v roku do 7 delovnih dni po nakazilu!

Izračun