Svetovanje

Kaj lahko pričakujete od svetovanja?

  • natančno predhodno izdelavo in analizo vaše natalne karte – DNK vaše duše,
  • predstavitev natalne karte in osebni pogovor oz. svetovanje pri meni, ki traja približno 1,5 do 2 uri
  • napotke za osebno rast in samorazvoj,
  • kontakt (telefon/mail) čez približno 2 do 3 tedne, da mi sporočite kakšne spremembe opažate in po potrebi še kaj dodamo/prilagodimo. Slednje zlasti kadar ste v hudi stiski in si želite hitrejše spremembe na bolje,
  • nadaljne krajše napotke in nasvete, če se ponovno znajdete na razpotju.

E-PRIJAVA NA SVETOVANJE

Zlasti dobite uporabno znanje, s katerim boste lahko od danes naprej ustvarjali vašo prihodnost.

Na svetovanju vam povem, kakšne so vaše temeljne značilnosti, kateri so vaši aduti, kje je vaša moč, kje ste šibkejši, kje in kdaj velja malce bolj paziti, malce stisniti zobe, kje in kdaj vas planeti (grahe oz. vesoljni principi) podpirajo, kdaj velja izkoristiti njihovo pomoč in kdaj »vzeti dežnik sabo«.

Izvedeli boste veliko o sebi (kar morda še ne veste ali ne znate spraviti v vam razumljivo formo), o svojih otrocih, o družini, o prvi družini (starši), o partnerstvu, o poslu, o prihodkih…. Če imate trenutno zdravstvene težave, boste izvedeli, kdaj pričakujete ublažitev, kaj lahko naredite.

Torej: KAJ, KDAJ, KJE IN ZAKAJ in KAKO so temeljni vpogledi, ki nam jih ponudi djotiš!

Povedala vam bom, kaj se vam je skozi različna obdobja dogajalo, kakšna obdobja vas čakajo, kako iz svojega življenja »iztisniti« čim več in kako življenje usmeriti, da boste zadovoljni in zdravi ter v dobrem odnosu s tistimi, ki vas obkrožajo. Res ni potrebno hoditi zavezanih oči naokrog. Če nam je to znanje na dosegu roke, zakaj ga ne bi izkoristili!

Ganesh, zaščitnik Djotiša. Vedno dobrovoljno božanstvo s slonovo glavo. Odstranjuje ovire iz naše poti!

Za izdelavo natalne karte potrebujem vaše podatke (datum, ura in minuta ter kraj rojstva). Pripravite vprašanje oz. področje, ki vas zanima (npr. partnerstvo, posel, otroci, zdravje, prihodki…).

Natalna_karta

Natalna karta

Cena svetovanja s predstavitvijo natalne karte je 120 EUR. 

Če ste v trenutni  finančni stiski, se lahko dogovorimo o nižji ceni za vas. Cena za par iz istega gospodinjstva je prav tako nižja.

Možno je tudi svetovanje na daljavo, pri katerem osebni razgovor pri meni nadomestimo s kontaktom preko Skypa oz. telefona.

V tem primeru znesek svetovanja nakažete na moj TRR: SI56 6100 0000 6467 822, odprt pri Delavski hranilnici na Marta Perčič, s.p., Cankarjeva cesta 48, Senovo.

Ponovno svetovanje oz. ponovljen osebni razgovor pri meni: 45 EUR za prvo uro in dalje za vsako nadaljno 35 EUR (za cca 2 uri torej 80 EUR).

Vsi imate možnost brezplačnega zvočnega posnetka svetovanja oz. razlage natalne karte!

Posnetek_svetovanja

Poleg osnovnega svetovanja nudim tudi ostale storitve iz specialnih znanj vedske astrologije:

  • namkaran (izbira osebnega imena – analiza do 10 imen),
  • kompatibilnost (vzporedna anliza oz. ujemanja med dvema osebama),
  • prašna (odgovor na trenutno vprašanje),
  • izdelava letnega horoskopa točno zate,

Gre za posebna področja tako da tovrstne analize, z izjemo namkarana, niso zajete v ceno analize oz. svetovanja, samo tovrstno svetovanje pa vsebuje tudi delno razlago vaše natalne karte.

V zaključku naj poudarim:
Ne pričakujte vedeževanja in napovedovanja prihodnosti, ker se s tem ne želim ukvarjati. Največ kar je možno, lahko prihodnost predvidimo. Želim vam zlasti pomagati razumeti sebe in stvari, ki se vam dogajajo, jih sprejeti in vam pomagati, da svoje življenje spremenite na bolje, da res izkoristite vaše danosti in da namesto povprečnega življenja zaživite izjemno…

… si upate pogledati vase in potegniti najboljše in vašega življenja?