Svetovanje

Kaj lahko pričakujete od svetovanja / kaj obsega polna cena ?

 • natančno predhodno izdelavo in analizo vaše natalne karte – DNK vaše duše,
 • predstavitev natalne karte in osebni pogovor oz. svetovanje pri meni, ki traja približno 1,5 do 2 uri
 • predstavim vašo dušno nalogo
 • napotke za rešitev vaših težav, osebno rast in samorazvoj, ki obsegajo tako nasvete iz nabora djotiša, kot tudi Vastuja, joge in morda ayurvede,
 • analizo vašega osebnega imena ali imena vašega podjetja,
 • čez približno 3 do 4 tedne mi po želji oz potrebi sporočite kakšne spremembe opažate in še kaj dodamo/prilagodimo ali spremenimo,
 • nadaljne krajše napotke in nasvete, če se ponovno znajdete na razpotju, v tem primeru mi pišite.

Čez leto dni oz čez vsaj pol leta do dve leti, svetujem ponovno svetovanje, da po natalni karti preverim, kako ste uspeli predelati svojo nalogo in kaj svetujem dalje, cena tega svetovanja je 45 EUR za prvo uro in dodatnih 35 EUR za morebitno dodatno uro.

Lahko se odločite tudi za paket djotiš svetovanje + regresija (TLH), cena  kompleta je 160 EUR, kar vam skupaj res lahko še bolj pomaga pri razrešitvi vašega problema oz duhovni rasti.

E-PRIJAVA NA SVETOVANJE

Zlasti dobite uporabno znanje, s katerim boste lahko od danes naprej ustvarjali vašo prihodnost.

Na svetovanju vam povem, kakšne so vaše temeljne značilnosti, kateri so vaši aduti, kje je vaša moč, kje ste šibkejši, kje in kdaj velja malce bolj paziti, malce stisniti zobe, kje in kdaj vas planeti (grahe oz. vesoljni principi) podpirajo, kdaj velja izkoristiti njihovo pomoč in kdaj »vzeti dežnik sabo«.

Izvedeli boste veliko o sebi (kar morda še ne veste ali ne znate spraviti v vam razumljivo formo), o svojih otrocih, o družini, o prvi družini (starši), o partnerstvu, o poslu, o prihodkih…. Če imate trenutno zdravstvene težave, boste izvedeli, kdaj pričakujete ublažitev, kaj lahko naredite.

Torej: KAJ, KDAJ, KJE IN ZAKAJ in KAKO so temeljni vpogledi, ki nam jih ponudi djotiš!

Povedala vam bom, kaj se vam je skozi različna obdobja dogajalo, kakšna obdobja vas čakajo, kako iz svojega življenja »iztisniti« čim več in kako življenje usmeriti, da boste zadovoljni in zdravi ter v dobrem odnosu s tistimi, ki vas obkrožajo.  Prejeli boste veliko nasvetov kako in kdaj se lotiti posameznega problema.

Res ni potrebno hoditi zavezanih oči naokrog. Če nam je to znanje na dosegu roke, zakaj ga ne bi izkoristili!

UGODNO: Če pa vam je cena zaenkrat previsoka, vas pa vseeno zanima kaj vaša karta pripoveduje o vas, imate dve možnosti, dve ceni:

 1. opis sade satija ter pomembnejših elementov vaše karte – 8 do 10 minut za 15 EUR ( velja za prijave do 31.12.19, dalje 20 EUR), prijavni obrazec spodaj  tule
 2.  malo daljši 27 do 30 minutni opis vaše natalne karte, kjer se dotaknem vseh področij vašega življenja ter opišem vaš sade sati – 40 EUR, prijavni obrazec spodaj tule.

Upoštevajte pa, da v teh primerih ne nudim nadaljnjih brezplačnih nasvetov!

Ganesh, zaščitnik Djotiša. Vedno dobrovoljno božanstvo s slonovo glavo. Odstranjuje ovire iz naše poti!

Za izdelavo natalne karte potrebujem vaše podatke (datum, ura in minuta ter kraj rojstva). Pripravite vprašanje oz. področje, ki vas zanima (npr. partnerstvo, posel, otroci, zdravje, prihodki…).

Natalna_karta

Natalna karta

Cena svetovanja s predstavitvijo natalne karte je 120 EUR. 

Če ste v trenutni  finančni stiski, se lahko dogovorimo o nižji ceni za vas. Cena za par iz istega gospodinjstva je prav tako nižja.

Možno je tudi svetovanje na daljavo, pri katerem osebni razgovor pri meni nadomestimo s kontaktom preko Skypa oz. telefona.

V tem primeru znesek svetovanja nakažete na moj TRR: SI56 6100 0000 6467 822, odprt pri Delavski hranilnici na Marta Perčič, s.p., Cankarjeva cesta 48, Senovo.

Vsi imate možnost brezplačnega zvočnega posnetka svetovanja oz. razlage natalne karte!

Posnetek je uporaben, ker veliko povedanega ne absorbiramo takoj, morda v tistem trenutku niti ne razumemo, čez čas, pa drugače razumemo, saj se kolesje brisanja karmičnih dolgov zažene že takoj na svetovanju oz ozaveščanju, ki se zgodi na samem svetovanju.

Posnetek_svetovanja

Poleg osnovnega svetovanja nudim tudi ostale storitve iz specialnih znanj vedske astrologije:

 • Namkaran (izbira osebnega imena ali imena vašega podjetja),
 • Kompatibilnost (vzporedna analiza oz. ujemanja med dvema osebama),
 • Muhurta  (določitev najbolj ugodnega dneva za začetek neke dejavnosti),
 • Prašna (odgovor na trenutno vprašanje),
 • Izdelava letnega horoskopa – Varshpala.

Gre za posebna področja tako da tovrstne analize, z izjemo namkarana, niso zajete v ceno analize oz. svetovanja, samo tovrstno svetovanje pa vsebuje tudi delno razlago vaše natalne karte.

V zaključku naj poudarim:
Ne pričakujte vedeževanja in napovedovanja prihodnosti, ker se s tem ne želim ukvarjati. Največ kar je možno, lahko prihodnost predvidimo. Želim vam zlasti pomagati razumeti sebe in stvari, ki se vam dogajajo, jih sprejeti in vam pomagati, da svoje življenje spremenite na bolje, da res izkoristite vaše danosti in da namesto povprečnega življenja zaživite izjemno…

… si upate pogledati vase in potegniti najboljše in vašega življenja?