SVETOVANJE

Cena svetovanja s predstavitvijo natalne karte je 120 EUR

Kaj lahko pričakujete od svetovanja / kaj obsega polna cena ?

 • natančno predhodno izdelavo in analizo vaše natalne karte – DNK vaše duše,
 • predstavitev natalne karte in osebni pogovor oz. svetovanje pri meni, ki traja približno 1,5 do 2 uri
 • predstavim vašo dušno nalogo
 • napotke za rešitev vaših težav, osebno rast in samorazvoj, ki obsegajo tako nasvete iz nabora djotiša, kot tudi Vastuja, joge in morda ayurvede ter energetske medicine,
 • analizo vašega osebnega imena ali imena vašega podjetja,
 • čez približno 3 do 4 tedne mi po želji oz potrebi sporočite kakšne spremembe opažate in še kaj dodamo/prilagodimo ali spremenimo,
 • nadaljne krajše napotke in nasvete, če se ponovno znajdete na razpotju, v tem primeru mi pišite.

Na svetovanju vam podelim tudi mantro za planet, ki vam je trenutno najbolj pomemben. Kako ponavljati MANTRO, si poglejte tule: https://youtu.be/mBgA58LteIg

Čez leto dni oz čez vsaj pol leta do dve leti, svetujem ponovno svetovanje, da po natalni karti preverim, kako ste uspeli predelati svojo nalogo in kaj svetujem dalje.

Lahko se odločite tudi za paket djotiš svetovanje + regresija (TLH), cena  kompleta je 140 EUR, kar vam skupaj res lahko še bolj pomaga pri razrešitvi vašega problema oz duhovni rasti.

Več o djotišu najdete v INTERVJUju z mano tule:

Kje se nahajamo?

Qlandija Krško, Cesta krških žrtev 141, Krško. 3 km od odcepa iz avtoceste (izvod Drnovo, Krško), na desni. Parkirate blizu vhoda A. Vstopite vhod A, takoj desno skozi drsna vrata (usmerjevalna tabla “Moja joga” oz “pisarne”). Najdete me v prvem nadstropju takoj ob stopnišču. Vstopite lahko tudi iz zunanje strani objekta, desno od vhoda A so vrata in poleg njih usmerjevalna tabla ter domofon, lahko mi pozvonite.

Plačilo: 

Predhodno nakazilo na moj  TRR, ki vam ga posredujem po prijavi,

V kolikor vas ni na svetovanje, kljub predplačilu, in rezerviranega termina ne odjavite vsaj dan poprej, prosim upoštevajte, da je ob morebitnem novem terminu potrebno  doplačilo v višini 20 EUR.

E-PRIJAVA NA SVETOVANJE

 

Na svetovanju vam povem, kakšne so vaše temeljne značilnosti, kateri so vaši aduti, kje je vaša moč, kje ste šibkejši, kje in kdaj velja malce bolj paziti, malce stisniti zobe, kje in kdaj vas planeti (grahe oz. vesoljni principi) podpirajo, kdaj velja izkoristiti njihovo pomoč in kdaj »vzeti dežnik sabo«.

Izvedeli boste veliko o sebi (kar morda še ne veste ali ne znate spraviti v vam razumljivo formo), o svojih otrocih, o družini, o prvi družini (starši), o partnerstvu, o poslu, o prihodkih…. Če imate trenutno zdravstvene težave, boste izvedeli, kdaj pričakujete ublažitev, kaj lahko naredite.

Torej: KAJ, KDAJ, KJE IN ZAKAJ in KAKO so temeljni vpogledi, ki nam jih ponudi djotiš!

Res ni potrebno hoditi zavezanih oči naokrog. Če nam je to znanje na dosegu roke, zakaj ga ne bi izkoristili!

UGODNO:

 • izračun sade satija – izračunam kdaj ste in kdaj zopet boste imeli sade sati – cca 2 do 3 minutni posnetek – 7 EUR, prijavni obrazec  tule .
 • opis sade satija ter pomembnejših elementov vaše karte – 10 minutni mp3 posnetek za 20 EUR, prijavni obrazec  tule .

Upoštevajte pa, da v teh treh primerih ne nudim nadaljnjih brezplačnih nasvetov oz teh vrednosti ne odštevam ob naknadni odločitvi za celovito svetovanje! Zato res priporočam celovito svetovanje.

Po nekako  šestih mesecih ali enem letu priporočam kontrolno svetovanje, kjer pogledamo, kako ste upoštevali napotila, kaj se vam je v življenju spremenilo, kaj novega pokazalo in določimo usmeritve za vnaprej! Cena ponovnega svetovanja je bistveno nižja.

Ganesh, zaščitnik Djotiša. Vedno dobrovoljno božanstvo s slonovo glavo. Odstranjuje ovire iz naše poti!

Za izdelavo natalne karte potrebujem vaše podatke (datum, ura in minuta ter kraj rojstva). Pripravite vprašanje oz. področje, ki vas zanima (npr. partnerstvo, posel, otroci, zdravje, prihodki…).

Natalna_karta

Natalna karta

V kolikor želite še vključeno ayurvedsko svetovanje (določitev doše, prehrane in življenjskega stila), pa je cena 120 EUR. Ta ayurvedski del izvajam le v živo, na daljavo ni možno.

Če ste v trenutni  finančni stiski, se lahko dogovorimo o nižji ceni za vas. Cena za par iz istega gospodinjstva je prav tako nižja.

Možno je tudi svetovanje na daljavo, pri katerem osebni razgovor pri meni nadomestimo s kontaktom preko Skypa oz. telefona.

Vsi imate možnost brezplačnega zvočnega posnetka svetovanja oz. razlage natalne karte!

Posnetek je uporaben, ker veliko povedanega ne absorbiramo takoj, morda v tistem trenutku niti ne razumemo, čez čas, pa drugače razumemo, saj se kolesje brisanja karmičnih dolgov zažene že takoj na svetovanju oz. ozaveščanju, ki se zgodi na samem svetovanju. Upoštevajte pa, da ga je potrebno v nekaj dneh prenesti na svoj disk, ker ga iz Dropboxa pobrišem in ne hranim dalje.

Posnetek_svetovanja

Poleg osnovnega svetovanja nudim tudi ostale storitve iz specialnih znanj vedske astrologije:

 • Namkaran (izbira osebnega imena ali imena vašega podjetja),
 • Kompatibilnost (vzporedna analiza oz. ujemanja med dvema osebama),
 • Muhurta  (določitev najbolj ugodnega dneva za začetek neke dejavnosti),
 • Prašna (odgovor na trenutno vprašanje),
 • Izdelava letnega horoskopa – Varshpala.

Gre za posebna področja tako da tovrstne analize, z izjemo namkarana, niso zajete v ceno analize oz. svetovanja, samo tovrstno svetovanje pa vsebuje tudi delno razlago vaše natalne karte.

V zaključku naj poudarim:
Ne pričakujte vedeževanja in napovedovanja prihodnosti, ker se s tem ne želim ukvarjati. Največ kar je možno, lahko prihodnost predvidimo. Želim vam zlasti pomagati razumeti sebe in stvari, ki se vam dogajajo, jih sprejeti in vam pomagati, da svoje življenje spremenite na bolje, da res izkoristite vaše danosti in da namesto povprečnega življenja zaživite izjemno…

… si upate pogledati vase in potegniti najboljše in vašega življenja?