Stran 1 od 1

Sade sati

OdgovorObjavljeno: To Jun 23, 2015 5:54 pm
Napisal/-a Marta
Sade sati lahko razumemo na dva načina: kot čas, pred katerim bi najraje pobegnili, saj nam ponavadi prinese kar nekaj bolečine, nas morda oddalji od nečesa ali nekoga ali pa kot čas priložnosti, da sebe preoblikujemo. Čas, ko se potegnemo vase, da lahko kasneje bolj polno zaživimo. Oz. čas, ko pospravimo svojo notranjost in smeti odnesemo/recikliramo.

Morda pa se naučimo modrosti, da je dovolj, da spremenimo svojo pespektivo.
Perspektiva določa percepcijo! Ja tako preprosto je! :)

Če kdo želi lahko brezplačno izračunam vaš sade sati. :geek:
Potrebujem: uro, minuto in kraj rojstva.In seveda datum.

Re: Sade sati

OdgovorObjavljeno: Ne Jul 12, 2015 9:40 am
Napisal/-a Marta
Odgovarjam članici Reni, ki mi je vprašanje s podatki poslala na mail. Reni je že bila na svetovanju pri meni, zato odgovarjam malo širše oz. malo drugače, ker nekatere stvari že ve in razume. 8-)

Reni. V prvi triadi sade satija, ki se je pričel novembra lani (kot meni), Saturn tranzitira deveto hišo. Lahko bi pomenilo malo slabše zdravje za očeta, lahko tudi za mlajše brate in sestre (če so), sicer pa več podpore tebi zlasti, če se odločiš za nova učenja – bolj duhovne vrste. Mogoče malo manj energije zate, zato pa odprta pot za potovanje vase. V drugem delu (januar 2017) bi znalo biti več truda na področju posla, več napora, vložene energije, morda tudi malo slabše zdravje mame. In več pritiskov nate v smislu občutljivosti. V tretjem delu pa bo Sa prešel 11. hišo prihodkov. Tokrat pa malo več truda okoli prihodkov, morda s svojimi otroci, a ta del zate ne bo toliko obremenjujoč, ker bo Sa prešel lastno hišo, ki ji sicer vlada. Celoten sade sati bo odprl pot vase skozi duhovna znanja, posel in prihodke. Bolj ko se boš obrnila k novemu učenju in vase, lažje bo šlo. Joga, meditacija, učenje in kak post na soboto, so hitri nasveti, ki veljajo praktično za vsakega. Ker pa Sa prehaja deveto hišo in je hkrati vladar 12. te hiše, je meditacija še toliko bolj "nujna" izbira bi se reklo. Joga pa tudi zaradi morda malo več potencialno obremenjenega zdravja v prvi triadi. Iz sade satija

Re: Sade sati

OdgovorObjavljeno: Po Jul 20, 2015 7:05 am
Napisal/-a Marta
Dobila sem nekaj sporočil, da ni možno pisati/spraševati. Napaka je odpravljena. Klik na POSTREPLAY spodaj, po prijavi seveda.

Re: Sade sati

OdgovorObjavljeno: To Jul 21, 2015 8:34 am
Napisal/-a reni
Najlepše se zahvaljujem za odgovor. Če strnem in povežem informacije iz djotiš svetovanja in še tale dodatek o obdobju sade satija mi je kar nekaj stvari bolj jasnih in razumljivih. Še bo treba delati na sebi ;) :) .

Lep pozdrav

Re: Sade sati

OdgovorObjavljeno: Sr Sep 28, 2016 12:31 pm
Napisal/-a Marta
Sade sati odslej na povezavi :

http://www.mojajoga.org/djotis/sade-sati/

oz. izberete zavihek djotiš in se levo prikaže sade sati, kjer imate okvirček za vnos podatkov. Anonimnost je absolutno zagotovljena. Lahko pa izberete opcijo, da za vaš prispevek 14,90 EUR dobite še moj cca 10 minutni zvočni posnetek - opis najpomembnejših elementov vaše karte in seveda sade satija - prijagojeno za točno vas /vašo karto.