regresoterapija TLH

joga, djotiš, shiatsu, ayurveda in vastu

regresoterapija TLH

OdgovorNapisal/-a Marta » To Maj 09, 2017 5:54 pm

Gre za izjemno učinkovito tehniko, ki združuje regresijo in terapijo, pri kateri v stanju Theta možganskega valovanja (nezaveden spomin), v stanju popolne budnosti izvedemo terapijo za razrešitev travme in iz otrostva oz. iz nekega prejšnjega življenja. Lahko pa potujemo tudi v prihodnost in kreiramo prihodnost, kot si jo želimo!

Tehniko je razvil Sal Rachele, je dokaj "nova" tehnika, vendar ko jo spoznate, vidimo, da združuje elemente, o katerih so pisali oz. pišejo duhovni mojstri današnjega časa in stari duhovni mojstri. Vse je na svojem mestu. Gre za kanalizirano sporočilo.
Popolnoma varna in prijetna meditacija, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Kdor me pozna, ta ve, da nisem naklonjena novitetam, da stojim trdno na tleh in da prisegam na znanje starih ved, vendar me je predmetna tehnika prepričala, da so tudi sodobnejša znanja lahko zelo uporabna, učinkovita in popolnoma varna. In če poleg tega lahko še pozdravijo našo travmo, pa še toliko bolje. Ker želim, da jo izkusi čimveč ljudi, je tudi cena terapije zelo ugodna (v primerjavi s ceno regresije ipd tehnike). Lahko jo izvajamo celo preko Skypa.

Več: http://www.mojajoga.org/zdravljenje-po- ... niji-tlhl/
Om Ananda Djoti Karuna Svasta!

Marta-Karuna
Marta
Site Admin
 
Prispevkov: 538
Pridružen: So Sep 20, 2014 2:25 pm

Re: regresoterapija TLH

OdgovorNapisal/-a Marta » Če Nov 15, 2018 5:48 pm

Tehnika TLH je uporabna tudi če nimamo neke travme ali problema, imamo pa občutek, da so obstali na mestu. Saj poznate ta občutek, ali ne? Kot da se zaciklamo in hodimo v krogu.
Pred vsako TLH oblikujemo namero, ki je v tem primeru: Želim se pomakniti naprej, želim razrešiti tisto, kar me ovira na moji osebni/duhovni poti.

In potem se samo prepustimo, kam nas bo naš duhovni vodnik pripeljal, kaj nam bo pokazal.In ponavadi se nas to, kar vidimo, res globoko dotakne.
Izjemna tehnika!
Om Ananda Djoti Karuna Svasta!

Marta-Karuna
Marta
Site Admin
 
Prispevkov: 538
Pridružen: So Sep 20, 2014 2:25 pm


Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron