sade sati in svetovanje

joga, djotiš, shiatsu, ayurveda in vastu

sade sati in svetovanje

OdgovorNapisal/-a MAJTAJ » Po Jun 13, 2016 9:10 am

Pozdravljeni,
na spletni strani nisem zasledila cene djotiš svetovanja. Zanima me ali je možno, da ugotovitve pošljete na elektronski naslov? Želela bi, če bi mi lahko izračunala obdobje sade satija, vseeno pa bi podatke poslala na zasebni email?
ALi še vedno to obdobje izračunate brezplačno.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav,
Tajmaj
MAJTAJ
 
Prispevkov: 1
Pridružen: Po Jun 13, 2016 9:03 am

Re: sade sati in svetovanje

OdgovorNapisal/-a Marta » To Jun 14, 2016 12:53 pm

Sade sati lahko izračunam brezplačno, seveda. Lahko tule objavite svoje rojstne podatke, lahko pa mi pošljete zaseben mail. Cena komplet djotiš svetovanja je 93 EUR, če vas pa zanima zgolj sade sati, kar pošljite podatke! ;) Vam odgovorim tule ali pa po e-pošti.

Nisem pa razumela, ali me sprašujete, če lahko ugotovitve pošljem po e-pošti? Če mislite to za komplet svetovanje, je odgovor ne, ker bi bilo daleč preveč tipkanja, možen pa je skype pogovor z vami, ki ga posnamem in pošljem posnetek, ki ga lahko sami pretipkate, če želite. Djotiš svetovanje, ali pa tudi če govorim le o analizi, ne more biti brez pogovora z vami, sicer je to zgolj suhoparen izvleček, ki bi ga (skoraj) lahko naredil tudi sam računalniški program. To sicer obstaja, a je skoraj neuporabno, ker nikoli ne vemo, na kateri točki se oseba nahaja, faktor svobodne volje je tisti, ki lahko marsikaj spremeni (90%), če seveda vemo v katero smer in kdaj spreminjati. Nekateri to sami zmorejo povsem intuitivno, nekaterim pa skozi djotiš malo "posvetimo" v globlje nivoje! In v tem je smisel in ves čar!
Om Ananda Djoti Karuna Svasta!

Marta-Karuna
Marta
Site Admin
 
Prispevkov: 539
Pridružen: So Sep 20, 2014 2:25 pm


Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron