GDPR in varovanje vaših osebnih podatkov

GDPR

Sprejeli smo  Politiko varovanja osebnih podatkov:

Politika varovanja osebnih podatkov Moje joge

UVOD

Z dostopom ali z uporabo spletne strani se strinjate s predmetno Politiko o varovanju zasebnosti in našimi pogoji sodelovanja, dalje politiko . Prav tako se s podpisom Pristopne izjave kot udeleženec skupinskih ali individualnih vadb joge oz podpisom Pogodbe o sodelovanju, v primeru študija vedske astrologije, strinjate z našo politiko.  Če se s tem ne strinjate,  prenehajte z uporabo naše spletne strani oz. nam sporočite, da želite izbris vaših podatkov in naše baze. To storite s sporočimo na email naslov: marta@mojajoga.org ali marta@percic.si.

Varstvo osebnih podatkov

Moja joga  spoštuje vašo pravico do zasebnosti, zato smo  zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Namen objave naše politike je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

Vaših osebnih podatkov se ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Vaše osebne podatke, ki zajemajo vaš elektronski naslov, v nekaterih primerih celoten naslov bivališča, vašo mobilno številko in morebitne rojstne podatke,  bomo  uporabili izključno za potrebe izpolnitve svojih obveznosti (izvajanje tečajev, obdelava podatkov za izdelavo natalne karte,  obveščanje o morebitnih spremembah terminov, pošiljanje računov, obvestil, promocij  in ostalo potrebno medsebojno komunikacijo, ki ni navedena tukaj.

Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.

Ostala uporaba osebnih podatkov lahko vključuje tudi:

  • Google Analytics,
  • E-mail (tudi Mailchimp) in SMS komunikacija,
  • Računovodski servis (samo podatki, ki so v skladu z zakonom).

Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku naše spletne strani se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.

Prijava na Novičnik Moje joge

Na naši spletni strani se lahko naročite tudi na prejemanje obvestil in informacij o naših storitvah in dejavnostih. V ta namen vas preko Mailchimp obveščamo o novostih iz svoje ponudbe storitev. S prijavo na Novičnik se strinjate z uporabo vaših posredovanih podatkov. Sporočila lahko kadarkoli prekličete oz  se odjavite!

Prijava v spletni obrazec za izdelavo in razlago natalne karte

Za potrebe izdelave natalne karte oz. izračunov  in svetovanja na podlagi le-te, vedno potrebujemo tudi vaše natančne rojstne podatke, saj brez njih ni možna izvedba te storitve. Če naročnik želi, se izdela tudi zvočni posnetek svetovanja, ki se takoj po izvedbi preda stranki na njen zvočni nosilec oz. odloži v spletno odložišče Dropbox, kjer ga naročnik prevzame v roku do tedna dni. Posnetek se dalje uniči in se nikoli ne hrani.

Način varstva vaših podatkov

Moja joga, ki jo zastopa odgovorna oseba Marta Perčič,  se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naše spletne strani oz. pisno ali ustno posredovanih podatkov. Vaše osebne podatke bomo zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami in jih takoj, ko niso več potrebni, uničimo/izbrišemo. Vpogled v podane podatke imam le sama.

Pomembno:

Kakdarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov oz. odjavo od prejemanja sporočil, kar storimo nemudoma oz. najkasneje v roku sedem dni (izjemoma en mesec zaradi morebitne daljše odsotnosti).