Študij djotiša na daljavo

Studij_na_daljavo

✔ študirajte kjerkoli in kadarkoli želite
✔ hitrost predavanj si izberete sami
ZAKLJUČNE VAJE so izvedene v živo, udeležba na vajah, z izjemo zaključnih vaj, je prostovoljna.

——

O vedski astrologiji oz. djotišu
Komu je študij vedske astrologije namenjen?
Kaj dobim?
Razlika med študijem v skupini in študijem na daljavo
Kako poteka študij?
V čem je naša šola drugačna?
Predavateljica
Pogoji za vpis
Cena
VPIS

——

Kaj je Djotiš?

Vedska astrologija Djotiš je izvorna znanost o naši življenjski poti, ritmih, ki jih živimo, našem poslanstvu in naši karmi. Omogoča nam razumeti sebeinterakcije v katere smo bili oz. smo še vpleteni ter nam da znanje o kreiranju drugačne sedanjosti, da bo naša prihodnost lahko lepša.

VPIS V ŠTUDIJ

 

Komu je študij vedske astrologije namenjen?

 • vsem, ki so pripravljeni sami nekaj narediti, da si izboljšajo življenje in da zaživijo bolj skladno,
 • vsem, ki čutijo, da morajo nekaj spremeniti, pa ne vedo kaj,
 • vsem, ki se želijo premakniti naprej v svojem osebnem in duhovnem razvoju,
 • vsem, ki si želijo poglobljenega znanja o sebi in razumevanja dogodkov v svojem življenju,
 • vsem, ki bi radi s pridobljenim poglobljenim znanjem pomagali tudi drugim in jim svetovali.

Znanje djotiša lahko uporabijo tudi terapevti kot dopolnitev svojega znanja saj pomaga pri razumevanju človeka in njegovega doživljanje sveta in sebe.

Kaj dobim?

 • preko 100 ur predavanj in vaj na posamezen letnik
 • Vsak udeleženec dobi pisno gradivo za samostojen študij (cca 400 strani na modul).
 • Predavanje je podprto s power point prezentacijo.
 • Vsa predavanja in vaje so zvočno in delno video zabeleženaposnetki na voljo za lasten študij.
 • Na vseh predavanjih in vajah je vedno možnost za vaša dodatna vprašanja ali podrobnejšo razlago.
 • V vmesnem času smo povezani preko zaprte fb skupine, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje. Lahko pa zgolj spremljate kaj in kako delajo tisti, ki se želijo še bolj poglobiti.

Kaj dobim

V okviru študija pridobite uporabno znanje, s katerim boste lahko od prvega dne naprej ustvarjali vašo boljšo prihodnost.

Razlika med študijem v skupini in študijem na daljavo

Oba programa sta certificirana, po zaključku opravljate izpit in prejmete diplomo ter naziv  Djotiš svetovalec (po drugem letniku).

Pri študiju na daljavo niste prisotni na predavanjih v živo, ampak prejmete zvočne in delno video posnetke pravih predavanj rednih študentov. Gradivo prejmete v pdf formatu. Po vsakem modulu so v ceno vključene individualne konsultacije (preko Skype-a, cca 1 uro). Hkrati imate možnost sodelovati pri razpravi v zaprti fb skupini.

Študij na daljavo ni časovno omejen. Začne se lahko tako rekoč kadarkoli, po želji posameznika. Načeloma pa s septembrom. Hitrost napredovanja skozi module določite sami, kolikor vam čas dopušča, vendar minimalno 1 modul na dva meseca in največ 2 modula na mesec.

Študij na daljavo je idealen za osebe, ki jim oddaljenost bivališča ali druge obveznosti ne dopuščajo enkrat mesečnih predavanj v Krškem in ki želijo napredovati skozi predavanja s svojim tempom.

Študij na daljavo ni za vas? Si vseeno želite biti del skupine študentov, imeti osebni stik v živo in občutiti energijo na predavanjih?

→ Vpišite se na redni študij djotiša v Krškem

 

Kako poteka študij?

Študij je sestavljen iz treh let študija. V prvem letu pričnemo z osnovami in skozi 8 modulov pridobimo znanje za popolnoma samostojno obravnavo natalne karte. V drugem letniku močno poglobimo in razširimo znanje prvega letnika. Tretji letnik je sestavljen iz posameznih modulov s specifičnimi tematikami. Del teh specialnih modulov je obvezen za vsakega, ki želi pristopiti v tretji letnik (kompatibilnost, letni horoskop, prašna, upaje), del pa izbiren.

MODUL A

Prvo leto študija vas bo pripravilo na samostojno obravnavo natalne karte (izračun in razlaga natalne karte) zase, za svoje bližnje in tudi za osnovno samostojno svetovalno delo.

Iz natalne karte se boste naučili razbrati, kakšne so vaše temeljne značilnosti, kateri so vaši aduti, kje je vaša moč, kje ste šibkejši, kje in kdaj velja malce bolj paziti, malce stisniti zobe (izračun Sade Sati), kje in kdaj vas planeti (grahe oz. vesoljni principi) podpirajo, kdaj velja izkoristiti njihovo pomoč in kdaj »vzeti dežnik s seboj«. 

Izvedeli boste veliko o sebi (kar morda še ne veste ali ne znate spraviti v vam razumljivo formo), o svojih otrocih, o družini, o prvi družini (starši), o partnerstvu, o poslu, o prihodkih…. Če imate trenutno zdravstvene težave, boste izvedeli, kdaj pričakujete ublažitev, kaj lahko naredite.

Zaključne skupinske vaje načeloma potekajo v Krškem, v kolikor se jih lahko udeležite, ni pa obvezno. Posnetek vaj stane 50 EUR, poleg posnetka pa prejmete tudi spremno gradivo, ki ga sicer razdelimo na vajah.

MODUL B

Znanje pridobljeno v prvem letniku boste utrdili ter zlasti poglobili in razširili. Skozi znanje vedske astrologije boste odkrili, kaj se vam je skozi različna obdobja dogajalo, kakšna obdobja vas čakajo, kako iz svojega življenja »iztisniti« čim več in kako življenje usmeriti, da boste zadovoljni in zdravi ter v dobrem odnosu s tistimi, ki vas obkrožajo.

Res ni potrebno hoditi zavezanih oči naokrog. Če nam je to znanje na dosegu roke, zakaj ga ne bi izkoristili!

Po zaključenem drugem letniku boste imeli možnost prisostvovati svetovanju osebi v živo, kjer se boste praktično seznanili, kako dejansko poteka tako svetovanje v živo (seveda ob predhodnem soglasju osebe same).

Zaključne skupinske vaje načeloma potekajo v Krškem, v kolikor se jih lahko udeležite, ni pa obvezno. Posnetek vaj stane 50 EUR, poleg posnetka pa prejmete tudi spremno gradivo, ki ga sicer razdelimo na vajah.

MODUL C

Razpisani so različni moduli. Del teh specialnih modulov je obvezen za vsakega, ki želi pristopiti v tretji letnik (kompatibilnost, letni horoskop, prašna, upaje), del pa izbiren.

Pogoj za udeležitev specialnih modulov oz. tretjega letnika je zaključen študij prvega oz. obeh letnikov v sklopu naše akademije.

Holistic

V čem je naša šola drugačna?

Verjamemo, da je na vse stvari v življenju treba gledati celostno. In da se stvari med seboj povezujejo. Zato boste v naši šoli pridobili širše znanje. Spoznanja Djotiša dopolnjujemo z znanjem Vastuja – vedske arhitekture (spoznali boste, da tudi prostor vpliva na nas in na kakšen način) ter Ayurvede – vedske medicine, saj je skrb za zdravje osnovna skrb vsakega posameznika.

Študij džjotiša je priložnost za osebno rast in kot učiteljica joge vam bom skozi znanje djotiša predajala tudi znanje vedske filozofije za dvig zavesti – najprej za vas in dalje za ljudi, ki jim boste to znanje skozi svetovanje lahko prenašali.

Predavateljica

Izobraževanje izvaja Marta Perčič, ki je znanje djotiša pridobila z večletnim študijem na Duhovni in Vedski Akademiji. Svoje znanje redno izpopolnjuje. Nudi djotiš svetovanja in izobraževanja. Preberite si vtise udeležencev.

Izvajalka – Marta Perčič:

 • višja djotiš svetovalka ( 8 let študija- 3 leta Duhovna akademija in 3 leta Vedska akademija, dalje individualen študij, zaključen sklop medicinskega džjotiša-ayur džjotiš),
 • vastu svetovalka/astrologinja,
 • ayurveda svetovalka (Maharishi ayurveda-zaključena prva stopnja)
 • učiteljica joge oz. joga terapevtka
 • formalna izobrazba: univ. dipl.ekon; ing geodezije

Pogoji za vpis

Zaključena vsaj 5. stopnja izobrazbe in pripravljenost, da delate na sebi.

Prosila vas bom še za kratek življenjepis in opis vašega motiva za študij. Za vse študente ON-LINE študija je  oz. obvezno, da se pred pričetkom študija spoznamo osebno oz. opravimo pogovor preko skypa (ki je za vas seveda brezplačen). Zaželeno pa je, da se predhodno opravi osebno svetovanje (redna cena).

Da študij na daljavo lahko izvedemo, boste potrebovati računalnik in vsaj občasno povezavo do interneta (prenos datotek in komunikacija preko e-maila ter Skype-a). Za vse to je dovolj osnovno poznavanje dela z računalnikom. Vsa ostala navodila prejmete osebno (ali Skype).

Gre za individualen študij, zato bom v času, ki ga bomo medsebojno uskladili (pogovor Skype) na voljo le vam. Tudi ta pogovor na vašo željo posnamem in vam ga pošljem . Praviloma delamo vaje na vaši natalni karti (ali karti vaših bližnjih). Diskretnost je zagotovljena!

Cena

MODUL A – PRVI LETNIK
850 EUR  + 50 EUR zaključne vaje – ki so v Krškem skupaj za vse, predvidoma v maju/juniju.

→ študij zajema 8 modulov + zaključne vaje
→ vključena vsa gradiva, vaje (razen zaključnih) in konzultacije ( skupaj 8 individualnih ur)
→ študij na daljavo, kjerkoli in kadarkoli želite

Za potrditev resnosti prijave je obvezno plačilo avansa v višini 300 EUR. Možno tudi plačilo na obroke.

Udeleženci Trojčka vedskih znanj in Mini šole djotiša
se vrednost Mini šole djotiša v višini 45 EUR v celoti povrne – odšteje od zadnjega obroka.

——

MODUL B – DRUGI LETNIK
850 EUR + 50 EUR zaključne vaje

Lahko tudi na  obroke.

→ študij zajema 7 vikend modulov + zaključene vaje
→ vključena vsa gradiva, vaje in konzultacije
→ pogoj: zaključen prvi letnik
→ študij na daljavo, kjerkoli in kadarkoli želite

Obroke za posamezen letnik je potrebno poravnati v roku  8 mesecev od začetka študija, čeprav bo vaš tempo študija morda počasnejši.

——

MODUL C – TRETJI LETNIK

→ študij zajema različne module s specifično tematiko
→  pogoj: zaključen drugi letnik

——

Še niste prepričani, če bi začeli letos?

Brez skrbi, še je čas, da se odločite. Morda začnete s krajšimi izobraževanji in se nato odločite. Prijavite se na Novičnik Moje joge in bodite obveščeni o prihodnjih terminih, novih izobraževanjih ter raznih spoznanjih starodavnih vedskih znanj.

Mnenja udeležencev

“Dolgo sem čutila klic djotiša in seveda je prišel ob pravem trenutku, na pravi način in predvsem s pravo učiteljico. Študij na daljavo je že sam po sebi izziv, a jaz sem ga srkala z vsemi celicami, zaradi tvojih slikovitih predavanj (posnetkov) sem dejansko imela občutek, da sem prisotna na vsakem predavanju.
Moja domišljija in vizualna kreativnost sta se pričeli še bolj širiti in zato lahko rečem, da se s tem študijem pridobila ne le znanje djotiša, temveč sem se tudi začela celotstno preobražati.

Tvoja sproščena klepetavost in bonbončki v obliki informacij izvenkonteksta   so me zmeraj držali v napetem pričakovanju vse do konca. Hvala ti za trud in srčno predajo svojega kozmičnega znanja, ki je spremenil mene in vse, ki so bili in še bodo v moji družbi. Daniela”

 ________________________________________
 
“Šolam se na daljavo, pri čemer moram poudariti prednosti, ki jih ta način ponuja. Študij sem začela sredi šolskega leta, ker mi je tako ustrezalo – torej prvi plus je absolutno fleksibilnost. Šolanje in študij na ta način poteka v lastnem tempu, predelovanje modulov popolnoma prilagajaš svojemu tempu, tako lahko določen modul predelaš v nekaj dneh, spet drugega predeluješ dva meseca. Gradivo je napisano izredno razumljivo, s primeri, razlagami … Sama sem najprej predelala gradivo, ob tem so se občasno pojavila kakšna vprašanja, nato sem poslušala posnetke predavanj v živo, in tu navadno že dobila odgovor na vprašanja, ki so se mi porajala. Vse skupaj se je še dodatno razložilo, predelalo na Skype konzultacijah, ki so sledile po vsakem modulu. Znanje, ki sem ga s tem študijem pridobila že do sedaj – neprecenljivo. Najbolj od vsega pa cenim spodbudo, ki jo je Marta nudila skozi vsa predavanja, s svojimi besedami in pripovedovanjem o lastnih izkušnjah med študijem, je vlivala voljo, moč in pogum, zlasti takrat, ko se mi je zdelo, da si snovi nikoli ne bom zapomnila …  Hvala! Andreja”

 

Prijava na e-novice

* obvezno poljeVPIS

Na študij se prijavite se preko spodnjega obrazca ali direktno preko telefona (031 363 138) ali e-maila (marta@mojajoga.org).

Po prejeti prijavi boste prejeli potrditveni mail, pogodbo in podatke za nakazilo.