Študij vedske astrologije/djotiša v Krškem

Si želite pridobiti POGLOBLJENO ZNANJE vedske astrologije?

Dobro SPOZNATI SAMEGA SEBE in RAZUMETI vzgibe za dogodke v vašem življenju?

Že veste nekaj o NATALNI KARTI in vašem Sade satiju,  želite pa si izvedeti ŠE VEČ?

Se vam še vedno porajajo vprašanja, KAKO VPELJATI znanje vedske astrologije V SVOJE ŽIVLJENJE, in bi si želeli odgovorov?

Spoznati_ravnotezje

Vpišite se v ŠTUDIJ VEDSKE ASTROLOGIJE!

Učenje djotiša v naši šoli je zmes učenja na daljavo in rednih srečanj. Vse z namenom, da bo vaše znanje še bolj kvalitetno in da hkrati gojite stik v živo s skupino in z mano.  Pišite mi ali me pokličite za več informacij! 

Več splošnih informacij:

O vedski astrologiji in njenih koristih
Komu je študij vedske astrologije namenjen?
Kaj dobim?
Časovni obseg
Lokacija
Kako poteka študij?
V čem je naša šola drugačna?
Vtis udeleženke
Predavateljica
Pogoji za vpis
Cena
VPIS

—–

Kaj je Djotiš?

Vedska astrologija Djotiš je izvorna znanost o naši življenjski poti, ritmih, ki jih živimo, našem poslanstvu in naši karmi. Omogoča nam razumeti sebe, interakcije v katere smo bili oz. smo še vpleteni ter nam da znanje o kreiranju drugačne sedanjosti, da bo naša prihodnost lahko lepša.

Sedaj imate priložnost, da to starodavno znanje osvojite tudi vi.
Prepoznajte svoje adute in jih izkoristite!

Djotiš nam daje vpogled v naša močna obdobja in hkrati tudi v tista malo težja, ki jih doživljamo prav vsi. A da nam tudi znanje, kako lahko dobra obdobja izkoristimo in slaba močno ublažimo. Dejansko do take mere, da slabih obdobij niti ne občutimo kot slabe.

Nekako tako, kot da vzamemo na pot dežnik (sedaj vemo, da bo deževalo) in ga odpremo, da ne bomo mokri. Morda le malo več vlage in kaka kaplja na ramenih ali malce mokre hlačnice. In to je vse. Ne bomo mokri ali premočeni!

VPIS V ŠTUDIJ

Komu je študij vedske astrologije namenjen?

 • vsem, ki so pripravljeni sami nekaj narediti, da si izboljšajo življenje in da zaživijo bolj skladno,
 • vsem, ki čutijo, da morajo nekaj spremeniti, pa ne vedo kaj,
 • vsem, ki se želijo premakniti naprej v svojem osebnem in duhovnem razvoju,
 • vsem, ki si želijo poglobljenega znanja o sebi in razumevanja dogodkov v svojem življenju,
 • vsem, ki bi radi s pridobljenim poglobljenim znanjem pomagali tudi drugim in jim svetovali.

Znanje djotiša lahko uporabijo tudi terapevti kot dopolnitev svojega znanja saj pomaga pri razumevanju človeka in njegovega doživljanje sveta in sebe.

Študij ni primeren za osebe, ki so na zdravljenju zaradi depresije, anksioznosti oz. drugih psihičnih in čustvenih motenj oz. stanj!

Nimate časa študirati in želite, da vam samo nekdo svetuje?
Prijavite se na DJOTIŠ SVETOVANJE.

Kaj dobim v okviru študija?

 • Certificiran program.
 • 110 + 97 ur predavanj in vaj na posamezen letnik/ A + B modul /dve leti
 • Vsak udeleženec dobi pisno gradivo za samostojen študij (cca 400 strani za 1. letnik).
 • Predavanje je podprto s power point prezentacijo.
 • Vsa predavanja in vaje so v celoti zvočno, delno video zabeležena, posnetki na voljo za lasten študij.
 • Na vseh predavanjih in vajah je vedno možnost za vaša dodatna vprašanja ali podrobnejšo razlago, dosegljiva sem tudi izven rednega časa.
 • V vmesnem času smo povezani preko zaprtega foruma in zaprte FB skupine, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje. Lahko pa zgolj spremljate kaj in kako delajo tisti, ki se želijo še bolj poglobiti.

Kaj dobim

V okviru študija pridobite uporabno znanje, s katerim boste lahko od prvega dne naprej ustvarjali vašo boljšo prihodnost.

Časovni obseg in lokacija študija

Študij poteka vsako četrto soboto od 10. ure dalje.  Od začetka oktobra do maja. Zbrani smo v  prijetnem studiu v Qlandiji Krško ali v ekološki Joga hiški Senovo.

Bi raje študirali povsem  po svojem lastnem tempu v udobju vašega doma? Preverite individualni študij na daljavo.

Preberite več o ŠTUDIJU DJOTIŠA NA DALJAVO

Kako poteka študij?

Študij je sestavljen iz  treh let študija. V prvem letu pričnemo z osnovami in skozi 8 modulov pridobimo znanje za popolnoma samostojno obravnavo natalne karte. V drugem letniku močno poglobimo in razširimo znanje prvega letnika. Tretji letnik je sestavljen iz posameznih modulov s specifičnimi zelo poglobljenimi tematikami. Del modulov tretjega letnika je izbiren, del obvezen.

MODUL A

Prvo leto študija vas bo pripravilo na samostojno obravnavo natalne karte (izračun in razlaga natalne karte) zase, za svoje bližnje in tudi za osnovno samostojno svetovalno delo.

Obsega 110 ur – 8 modulov + zaključne vaje

Iz natalne karte se boste naučili razbrati, kakšne so vaše temeljne značilnosti, kateri so vaši aduti, kje je vaša moč, kje ste šibkejši, kje in kdaj velja malce bolj paziti, malce stisniti zobe (izračun Sade Sati), kje in kdaj vas planeti (grahe oz. vesoljni principi) podpirajo, kdaj velja izkoristiti njihovo pomoč in kdaj »vzeti dežnik s seboj«. 

Izvedeli boste veliko o sebi (kar morda še ne veste ali ne znate spraviti v vam razumljivo formo), o svojih otrocih, o družini, o prvi družini (starši), o partnerstvu, o poslu, o prihodkih…. Če imate trenutno zdravstvene težave, boste izvedeli, kdaj pričakujete ublažitev, kaj lahko naredite.

MODUL B

Znanje pridobljeno v prvem letniku boste utrdili ter zlasti poglobili in razširili. Skozi znanje vedske astrologije boste odkrili, kaj se vam je skozi različna obdobja dogajalo, kakšna obdobja vas čakajo, kako iz svojega življenja »iztisniti« čim več in kako življenje usmeriti, da boste zadovoljni in zdravi ter v dobrem odnosu s tistimi, ki vas obkrožajo.

Obsega 97 ur – 7 modulov + zaključne vaje

Res ni potrebno hoditi zavezanih oči naokrog. Če nam je to znanje na dosegu roke, zakaj ga ne bi izkoristili!

Po zaključenem drugem letniku boste imeli možnost prisostvovati svetovanju osebi v živo, kjer se boste praktično seznanili, kako dejansko poteka tako svetovanje v živo (seveda ob predhodnem soglasju osebe same).

MODUL C

Razpisani so specialni moduli. Moduli obravnavajo posamezen zaključen sklop oz. problematiko, npr  kompatibilnost, prašna (odgovor na vprašanje), upaje in ayurdjotiš, izdelava letnega horoskopa, ayurveda (poglobljeno), vastu (poglobljeno), duhovni djotiš (psihologija in meditacija), muhurta.

Cena posameznega modula je 100 EUR. Del teh specialnih modulov je obvezen za vsakega, ki želi pristopiti v tretji letnik (kompatibilnost, letni horoskop, prašna, upaje), del pa izbiren.

Pogoj za udeležitev specialnih modulov oz. tretjega letnika je zaključen študij prvega oz. obeh letnikov v sklopu naše akademije.

Vsa predavanja in vaje so zvočno zabeležene. Posnetki vam bodo na voljo za lasten študij doma.

Na vseh predavanjih in vajah ter vmes je vedno možnost za vaša dodatna vprašanja ali podrobnejšo razlago. Moja odzivnost je vedno hitra! Tisti, ki me poznate, veste, da se zelo potrudim za vsakega udeleženca.

V vmesnem času smo povezani preko zaprtega foruma ter zaprte FB skupine, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje. Lahko pa zgolj spremljate kaj in kako delajo tisti, ki se želijo še bolj poglobiti.

Prav tako bodo občasno organizirane vaje za vse, ki ste zaključili izobraževanje, a želite vaditi, izmenjati izkušnje oz. se srečati s svojimi sošolci.

 

Holistic

 

V čem je naša šola drugačna?

Verjamemo, da je na vse stvari v življenju treba gledati celostno. In da se stvari med seboj povezujejo. Zato boste v naši šoli pridobili širše znanje. Spoznanja Djotiša dopolnjujemo z znanjem Vastuja – vedske arhitekture (spoznali boste, da tudi prostor vpliva na nas in na kakšen način) ter Ayurvede – vedske medicine, saj je skrb za zdravje osnovna skrb vsakega posameznika. Znanje povezujem s svojim znanjem joge – filozofije joge, ki lepo zaokroži znanje.

Študij djotiša je priložnost za osebno rast in kot učiteljica joge vam bom skozi znanje djotiša predajala tudi znanje vedske filozofije za dvig zavesti – najprej za vas in dalje za ljudi, ki jim boste to znanje skozi svetovanje lahko prenašali.

Glavna prednost: v naši šoli so skupine majhne, da se omogoči čimbolj kvalitetno znanje za vsakega posameznika. Da boste imeli možnost kadarkoli vprašati karkoli. In dobiti odgovor!

Ne gre za klasičen študij, temveč za skupno odkrivanje in poglobljeno raziskovanje novih spoznanj na praktičnih primerih. Poleg klasičnega zelo obsežnega pisnega gradiva so vam na voljo tudi zvočni posnetki. Poleg predavanj je omogočena nadaljna debata s sošolci in predavateljico preko zaprtega foruma, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje.

 

Vtisi udeležencev

Izjava_udelezenke_studij_djotisa

_______________________

“Pravijo, da v življenju ni naključij – sedaj pa to tudi vem. Naključja sicer tako dojemamo, vendar so v bistvu ključi, ki nam nakazujejo našo življenjska pot. Eden izmed takšnih ključev mi je nasproti pripeljal tudi študij starih vedskih znanj, djotiš, katerega izvaja strokovnjakinja na tem področju, t.i. djotišinja, ga. Marta Perčič. Bolj kot sem ta izvorna znanja ponovno prepoznavala skozi predavanja, bolj sem čutila spoštovanje do te starodavne znanosti. Kakšen neverjeten sistem, kjer vse “štima”!  
 
Pridobila oz. ponovno prepoznala nisem samo veliko znanja, ampak sem pridobila še mnogo več. Sebe in druge vidim v drugačni luči. Seveda, saj djotiš pomeni svetloba oz. je kreator svetlobe. Ozavestila sem svoje življenje, spoznala, zakaj se nam nekatere stvari dogajajo in kako ublažiti posledice dejanj, morda iz daljne preteklosti. 
 
Predavanja so bila sicer intenzivna, strokovna, vendar živahno podkrepljena  s praktičnimi primeri ter multimedijsko podprta in na voljo tudi v zvočni obliki. Sama sem jih npr. poslušala tudi na sprehodu ali sem si popestrila dolgočasna gospodinjska opravila. Na voljo je bil tudi forum s tekočo tematiko iz predavanja. Vedno smo dobili tudi obširno gradivo, imeli pa smo tudi druge bonuse: brezplačno smo si lahko izposodili kvalitetne knjige s področja duhovne literature. Predavanja so bila prežeta z iskrenostjo in srčnostjo predavateljice, ki ima tudi to vrlino, da kompleksne stvari (kar djotiš zagotovo je) zna povedati na preprost način.  
 
Poti nazaj ni, spoznanje, da smo sami kreator svojega življenja, je neprecenljiv. Življenje je lepo, imamo možnost izbire. Tudi ko pridejo težave (beri posledice), imamo orodje, ki nam pokaže, kako lahko pik kače spremenimo v pik komarja in kako lahko življenje resnično živimo v polno.  
 
Zahvaljujem se, da sem bila lahko del študijske skupine prvega letnika, za iskrenost, za vse modrosti in nasvete “gratis” oz. za vse, kar je bilo tudi izven rednega študijskega programa :). 
Tako sošolke kot predavateljica so obogatile moj vsakdan – se veselim srečanj v drugem letniku djotiša.”
— Karmen

_______________________

Predavateljica

Izobraževanje izvaja Marta Perčič, ki je znanje djotiša pridobila z večletnim študijem na Duhovni in Vedski Akademiji. Svoje znanje redno izpopolnjuje. Nudi djotiš svetovanja in izobraževanja. Preberite si vtise udeležencev.

Izvajalka – Marta Perčič:

 • višja djotiš svetovalka (11 let študija – 3 leta Duhovna akademija in 3 leta Vedska akademija, dalje individualen študij, zaključen sklop medicinskega djotiša-ayur djotiš),
 • vastu svetovalka/astrologinja,
 • ayurveda svetovalka (Maharishi ayurveda-zaključena prva stopnja)
 • učiteljica joge oz. joga terapevtka
 • formalna izobrazba: univ. dipl.ekon; ing geodezije

Pogoji za vpis

Zaključena vsaj 5. stopnja izobrazbe in pripravljenost, da delate na sebi.

Prosila vas bom še za kratek življenjepis in kakšni so vaši motivi za študij.

Cena

MODUL A – PRVI LETNIK 

1000 EUR + 50 EUR zaključne vaje

→ študij zajema 8 vikend modulov + zaključene vaje
→ študij poteka od septembra do vključno maja
vključena vsa gradiva, vaje (z izjemo zaključnih vaj) in konzultacije

Za Modul A je obvezno plačilo avansa v višini 300 EUR.

.

 

Še niste prepričani, če je to za vas?

Udeležite se mini šole djotiša, kjer boste spoznali osnove djotiša.

Možno je tudi plačilo na obroke!
Plačajte 300 EUR ob prijavi in nato plačujete mesečne obroke pred vsakim naslednjim modulom – nekoliko dražja varianta.

POSEBEN POPUST

Udeleženci Trojčka vedskih znanj in Mini šole djotiša, se cena Mini šole djotiša delno povrne (dobropis za študij)

MODUL B – DRUGI LETNIK
1000 EUR + 50 EUR zaključne vaje 

→ študij zajema 7 vikend modulov + zaključene vaje
→ študij poteka od septembra do vključno maja
→ vključena vsa gradiva, vaje (z izjemo zaključnih vaj) in konzultacije
→ pogoj: zaključen prvi letnik

——

MODUL C – TRETJI LETNIK

→ študij zajema različne module s specifično tematiko (posamezen modul poteka v soboto od 9. oz. 10. ure do cca 17.00, na približno 2 meseca)
→ cena posameznega modula je 130 EUR
→ pogoj: zaključen drugi letnik

——

Še niste prepričani, če je to za vas?

Brez skrbi, še je čas, da se odločite. Morda začnete s krajšimi izobraževanji in se nato odločite. Prijavite se na Novičnik Moje joge in bodite obveščeni o prihodnjih terminih, novih izobraževanjih ter raznih spoznanjih starodavnih vedskih znanj.

 

Prijava na e-novice

* obvezno poljeVPIS

Vpis na študij djotiša je možen do 15. septembra oz. do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca ali direktno preko telefona (031 363 138) ali e-maila (marta@mojajoga.org).

Po prejeti prijavi boste prejeli potrditveni mail, pogodbo in podatke za nakazilo.