JOGA HIŠKA

 AKTUALNO DOGAJANJE:

Skupinska joga še do  vključno 22. junija. Možne individualne ure joge (znižana Korona cena), individualne TLH regresije za pomoč pri odpravljanju čustvenih blokad ter Djotiš in Ayurveda  svetovanja – vse navedeno tudi poleti, z izjemo časa, ko sem na dopustu: od 23. junij do 9. julij.

JOGA HIŠKA

Prijetna, topla in varna, kjer bo doživetje joge, meditacije in vsega, kar bo še našlo mesto v tem otočku tišine in topline, še bolj doživeto in prijetno! Popolnoma ekološko in trajnostno zgrajena hiška (slama, les in glina, talno gretje s toplotno črpalko), v kateri se zagotovo vsak prijetno počuti

Opremljena z blazinami za jogo, bolsterji in manjšimi blazinicami za sedenje ter nekaj lesenimi stoli. Posebej lepo zažari, ko se zmrači in jo razsvetli nežna in mehka svetloba!

 

  

 

 

Dne 21. 10. 2017 je bila ta naša hiška predstavljena na nacionalni TV, poglejte si kratek prispevek:

Kje smo?

Nahajamo se ob glavni cesti, ki vodi na Senovo, naslov je Titova cesta 20 a, Senovo. Malo pred Spar-om, na desni strani, če se peljete na Senovo.

Natančneje:

Iz smeri Brestanica: peljete se proti Senovem in na levi vidite tovarno embalaže Dr Smith (bivši Duropack), dalje bo na levi otok s Kostak kontejnerji, sicer peljete še malo dalje. Na levi vidite opuščeno parkirišče in še čisto malo dalje. Pri oglatem ogledalu ste pozorni, upočasnite, dalje je še okroglo ogledalo na levi in takoj za tem je naša joga hiška. Če zgrešite lahko peljete 400 m dalje do Spara, tam obrnete (ali opravite še kak nakup, saj je trgovina odlično založena) in nazaj, sedaj bo na levi vidna hiška, ne morete zgrešiti – bela, nizka podolgovata (glej foto zgoraj).

Parkirate lahko tudi na bližnjih javnih parkiriščih.

Parking  pred samo joga hiško.

 

Bi želeli, da vas obvestimo o novostih? Prijavite se tule:  NOVIČNIK Moje joge