JOGA HIŠKA SENOVO- Dogodki – marec in april 2018

 V JOGA HIŠKI:

  • Joga po običajnem urniku, brez sprememb!
  • 24. marec, 19.oo,  ZVOČNA KOPEL TAI RA  z Romanom Stoparjem, cena 20 EUR
  • 14. april ob 19.00 ZVOČNA KOPEL  z Iremo Zupančič, cena 15 EUR
  • Jutranja joga vsak četrtek ob 7.30
  • redna večerna vadba joge ob ponedeljkih, sredah, četrtkih, tule je URNIK, tule pa aktualne novice in spremembe

CENIK VSEH STORITEV  – Vse storitve Moje joge s cenami na enem mestu !

JOGA HIŠKA

Letošnje leto so se mi uresničile vsaj deset letne sanje o lastnem joga studiu. Tako močno sem manifestirala in kreirala v umu, da se je moralo materializirati :). In je nastala popolnoma ekološko in trajnostno zgrajena hiška (slama, les in glina, talno gretje s toplotno črpalko), v kateri se zagotovo vsak prijetno počuti.

Prijetna, topla in varna, kejr bo doživetje joge, meditacije in vsega, kar bo še našlo mesto v tem otočku tišine in topline, še bolj doživeto in prijetno!

Opremljena z blazinami za jogo, bolsterji in manjšimi blazinicami za sedenje ter nekaj lesenimi stoli…in zelo topla! Posebej lepo zažari, ko se zmrači in jo razsvetli nežna in mehka svetloba!

Ni še povsem dokončana, vendar je že široko odprla vrata, jaz pa svoje srce, tako da vabljeni v najin objem! 

 

  

 Vodni motiv na SV delu.

 

Dne 21. 10. 2017 je bila ta naša hiška predstavljena na nacionalni TV, poglejte si kratek prispevek:

Kje smo?

Nahajmo se ob glavni cesti, ki vodi na Senovo. Malo pred Spar-om, na desni strani, če se peljete na Senovo.

Natančneje:

Iz smeri Brestanica: peljete se proti Senovem in na levi vidite tovarno embalaže Dr Smith (bivši Duropack), dalje bo na levi otok s Kostak kontejnerji, sicer peljete še malo dalje. Na levi vidite opuščeno parkirišče in še čisto malo dalje. Pri oglatem ogledalu ste pozornI, dalje je še okroglo ogledalo na levi in takoj za tem je naša joga hiška. Če zgrešite lahko peljete 400 m dalje do Spara, tam obrnete (ali parkirate in opravite še kak nakup, saj je trgovina odlično založena) in nazaj, sedaj bo na levi vidna hiška, ne morete zgrešiti – bela, nizka podolgovata (glej foto zgoraj). Parkirate lahko pri že  omenjenem Sparu, lahko tudi pri kontejnerjih od Kostaka iz smeri Brestanice (cca slabe 3 minute peš hoje), sicer pa me pokličite, ko boste blizu. Nekaj parkirišč je na voljo pred našo stanovanjsko hišo (Cankarjeva cesta 48, Senovo – lahko vnesete v google maps), ki je v bližini – dva odcepa prej na desno, med dvema živima mejama se peljete in potem na levo (parkirate lahko pred garažo, dalje pred lesenim nadstreškom in še dalje levo od gozne poti je pokošeno za dva avtomobila Parking (desni klik) oz. pred samo joga hiško.

Parkiranje pred joga hiško je na lastno odgovornost! Zunanja ureditev še ni povsem zaključena!