JOGA – aktualno

Urnik vadb  2017/18 in novosti:

Joga v času praznikov:

 • 26. 12. v joga hiški : joga za redno skupino v Krškem – Božična joga;
 • 27. in 28. 12 bo joga za redni skupini (Prana in začetni tečaj), ni pa jutranje joge na dan 28. 12!
 • V skupini Krmelj in Boštanj je joga v času praznikov izjemoma le v Krmelju, 27. december ob 18. uri.
 • 2. januar 2018 posebna dodatna Novoletna joga za dober začetek leta  – nadaljevalna skupina iz Joga hiške in ostali do zapolnitve mest – prispevek 5 EUR na udeleženca!

Teča joge obraza, začetek 5. januar 2018 ob 18. 30 – še nekaj prostih mest!

 • Ob četrtkih poteka jutranja joga!  Začnite dan z jogo in dan bo lepši! V joga hiški! Še nekaj prostih mest! Vsak četrtek od 7.30 do 9.00. Primerno za vsakogar, saj se bom potrudila, da bo vadba prilagojena in individualizirana. Potrebujete le dekico za pokrivanje, za vse ostalo je preskrbljeno. Obvezne prijave, saj je število mest omejeno!
 • Na jogi omenila, da vam posredujem kontakt za naročilo traku za pravilno držo, ki ga zelo priporočam:

Magnetni trak za pravilno držo

 • Blazine za jogo Jih bom  še naročala, če bi kdo želel, oglejte si jih na linku:

https://bodynova.de/en/YOGA/Yoga-mat/5-6-mm-thick/Yoga-mat-GANGES.html

napisani ceni se doda še poštnina, ki jo razdelim med vas, ki naročite. Končna cena tako cca 25 EUR. Javite !

Še niste prijavljeni in se želite še priključiti? Skupine so precej polne, zato prosim pokličite, kje je še mesto!

  naša najmlajša učenka joge

 CENA

Cena – vadnina  (30 EUR nezaposleni, upokojenci in študenti ter partnerji in 35 EUR zaposleni), posamična vadba 10 oz. 11 EUR.

Lokacija Senovo . JOGA HIŠKA

Izjemno prijetna, polna pozitivnih vibracij in topline, ki jo lahko da le les in slama. Doživetje joge je v njej prav posebno! Parkiranje:  Pred hiško je na voljo cca  6  parkirnih mest.  Parkiranje je možno : iz smeri Brestanica: parking ob zabojnikih za odpadke na levi strani ceste pri Slapšak (cca 3 minute peš hoje do lokacije). Iz smeri Senovo pa je najbližji Spar Senovo ( cca 5 minut počasne hoje). Če zamujate, pa je za dva avtomobila možno najti prostor tudi na parkirišču pred našo hišo – pomeni, da zavijete v Cankarjevo ulico (dva uvoza pred uvozom k joga hiški-med dve živi meji) in parkirate pred hišo, dalje peš do glavne ceste – vhod je iz Titove ceste (slaba minuta hoje).

Lokacije KRŠKO, KRMELJ IN BOŠTANJ:

Vadba poteka v okviru društva, zato je na prvi vadbi potrebno plačati ČLANARINO v višini 40 EUR – enotno za vse člane (gotovina ali TRR ) in velja za šolsko leto 2017/2018 oz do naslednjega septembra.

Članarina obsega administrativne stroške – obveščanje, organizacija vadb, računovodske storitve itd, za vas pa:

 • štiri promocijske vadbe, ki jih lahko izkoristite v prvih štirih tednih ali kadarkoli kasneje, npr v mesecu, ko veste, da ne boste prihajali vse štiri tedne v mesecu – npr. december. So tudi prenosljive na tretjo osebo, kar za redno vadbo joge ni možno in za zaposlene cenovno ugodnejše kot posamična vadba. Niso pa to posamične vadbe, ki jih lahko koristite kadarkoli.
 •  popust pri TLH regresiji (namesto 60 EUR plačate 45 EUR – velja za štiri terapije – ni prenosljivo) oz. popust pri djotiš svetovanju (namesto 93 EUR plačate 85 EUR – ni prenosljivo).

Vadnina je enaka kot lansko leto. Vadnina se plačuje vedno na začetku meseca, v kolikor v mesecu ne bodo štiri vadbe, se vrednost prenese in ne izgubi! Če bosta le dve vadbi v mesecu – npr Boštanj v času počitnic in praznikov, se plača vsak naslednji mesec – a vedno do 5 -.tega v mesecu! Velja tudi za prvi mesec, v koliko ne izkoristite promocijskih vadb. O vsem boste obveščeni oz. bo objavljenu tule!

PRIJAVE – za vse vadbe in lokacije: 

Pridite na prvo vadbo oz. sporočite, da se prijavljate, a vas na prvo vadbo še ne bo! Predhodna prijava pa vam čuva mesto. Prijave niso potrebne za nadaljevalno skupino Brestanica in obstoječe člane na drugih lokacijah – razen novi oz. če vas prvič ne bo. Če vas bo na neki lokaciji več kot dopušča prostor, boste usmerjeni na drugo lokacijo!

Vse kar vas še zanima:

 • marta@mojajoga.org (mail naslovite z “joga”),
 • klic ali sms na 031 363 138 (razen med 25.8 in 3.9), če sem odsotna, vrnem klic.

MOJA JOGA  je blagovna znamka, ki vam nudi kvalitetne tečaje joge: za odpiranje čaker in bujenje hormonov, za splošno dobro počutje, za manj gibljive kakor tudi za napredne udeležence, terapevtsko jogo za bolnike s koronarnimi obolenji ter obolele za rakom. In specialni tečaji Meditacije, Joge obraza ter izobraževanja na področju vedskih znanj, ayurvede posebej za ženske, (pre)urejanja bivalnega okolja – Vastu ter vedske astrologije – kot študij ali svetovanje z vpogledom va natalno karto. Nudimo tudi regresije z zdravljenjem po časovni liniji TLH-tehnika, ter Shiatsu masaže.