JOGA – aktualno

Urnik vadb  2017/18 in novosti:

  • Joga na lokaciji Boštanj s eje zaključila, v Krmelju pa še poteka!

Ob četrtkih poteka jutranja joga!  Začnite dan z jogo in dan bo lepši! V joga hiški! Še nekaj prostih mest! Vsak četrtek od 7.30 do 9.00. Primerno za vsakogar, saj se bom potrudila, da bo vadba prilagojena in individualizirana. Potrebujete le dekico za pokrivanje, za vse ostalo je preskrbljeno.

Še niste prijavljeni in se želite še priključiti? Skupine so precej polne, zato prosim pokličite, kje je še mesto!

  naša najmlajša učenka joge

 

Lokacija Senovo – JOGA HIŠKA

Izjemno prijetna, polna pozitivnih vibracij in topline, ki jo lahko da le les, slama in glina. Doživetje joge je v njej prav posebno!

Lokacije KRŠKO, KRMELJ IN BOŠTANJ:

Krško: Osnovna šola Jurija Dalmatina (Videm) – plesna dvorana. Krmelj: vrtec Krmelj (Osnovna šola).

Vse kar vas še zanima:

  • marta@mojajoga.org (mail naslovite z “joga”),
  • klic ali sms na 031 363 138, če sem odsotna, vrnem klic.

MOJA JOGA  je blagovna znamka, ki vam nudi kvalitetne tečaje joge: za odpiranje čaker in bujenje hormonov, za splošno dobro počutje, za manj gibljive kakor tudi za napredne udeležence, terapevtsko jogo za bolnike s koronarnimi obolenji ter obolele za rakom. In specialni tečaji Meditacije, Joge obraza ter izobraževanja na področju vedskih znanj, ayurvede posebej za ženske, (pre)urejanja bivalnega okolja – Vastu ter vedske astrologije – kot študij ali svetovanje z vpogledom va natalno karto. Nudimo tudi regresije z zdravljenjem po časovni liniji TLH-tehnika, ter Shiatsu masaže. 

Kaj vam še PRIPOROČAM ?

Ko kupujete blazino za vadbo, naj bo le ta nedrseča, preverite, da se ne razteguje, če ste začetnik, naj bo debela okoli 6 mm, če delate več položajev stoje pa okoli 4 mm. sama sem preskusisla mnoge, najboljše razmerje med ceno in kvaliteto imajo blazine Bodynova.

Za lepšo držo in zdravje notranjih organov pa si nabavite:

Magnetni trak za pravilno držo