JOGA HIŠKA Senovo

Končno lasten joga studio!

Popolnoma ekološko in trajnostno zgrajena hiška (slama, les in glina, talno gretje s toplotno črpalko), v kateri se zagotovo vsak prijetno počuti.

Postavljena na mestu, kjer je bil vrsto let energetski labirit planeta Venere, ki smo ga žal morali zaradi gradnje odstraniti. Pa vendar se njegov vpliv še vedno blagodejno čuti v hiški.

Prijetna, topla in varna, kjer bo doživetje joge, meditacije in vsega, kar bo še našlo mesto v tem otočku tišine in topline, še bolj doživeto in prijetno!

Opremljena z blazinami za jogo, bolsterji, malimi blazinicami za podporo, blazinicami za oči, trakovi in manjšimi blazinicami za sedenje ter nekaj lesenimi stoli ter parom trakov za Air jogo…in zelo topla! Posebej lepo zažari, ko se zmrači in jo razsvetli nežna in mehka svetloba! Vedno na voljo vsaj 20 minut pred vadbo ali aktivnostjo. Da se lahko mirno namestite oz. izberete prostor zase in počakate v tišini!

Ni še povsem dokončana, vendar je že široko odprla vrata, jaz pa svoje srce, tako da vabljeni v najin objem!

Dne 21. 10. 2017 je bila ta naša hiška predstavljena na nacionalni TV, poglejte si kratek prispevek:

KAJ  SE DOGAJA V TEKOČEM MESECU V JOGA HIŠKI?

KJE SMO?

Nahajamo se ob glavni cesti, ki vodi na Senovo. Malo pred Spar-om, na desni strani, če se peljete na Senovo.

Natančneje:

Iz smeri Brestanica: peljete se proti Senovem in na levi vidite tovarno embalaže Dr Smith (bivši Duropack), dalje bo na levi otok s Kostak kontejnerji, sicer peljete še malo dalje. Na levi vidite opuščeno parkirišče in še čisto malo dalje. Pri oglatem ogledalu ste pozornI, dalje je še okroglo ogledalo na levi in takoj za tem je naša joga hiška. Če zgrešite lahko peljete 400 m dalje do Spara, tam obrnete (ali parkirate in opravite še kak nakup, saj je trgovina odlično založena) in nazaj, sedaj bo na levi vidna hiška, ne morete zgrešiti – bela, nizka podolgovata . Parkirate lahko pri že  omenjenem Sparu, lahko tudi pri kontejnerjih od Kostaka iz smeri Brestanice (cca slabe 3 minute peš hoje), sicer pa me pokličite, ko boste blizu. Nekaj parkirišč je na voljo pred našo stanovanjsko hišo (Cankarjeva cesta 48, Senovo – lahko vnesete v google maps), ki je v bližini – dva odcepa prej na desno, med dvema živima mejama se peljete in potem na levo (parkirate lahko pred garažo, dalje pred lesenim nadstreškom in še dalje levo od gozne poti je pokošeno za dva avtomobila Parking (desni klik) oz. pred samo joga hiško.

Parkiranje pred joga hiško je na lastno odgovornost! Zunanja ureditev še ni povsem zaključena!