Individualna vadba

Individualna joga je prav posebej pisana na kožo posamezniku, ki:

  • ne želi ali ne more vaditi v skupini,
  • ima morda določene telesne omejitve,
  • želi fleksibilnejši urnik vadbe ali
  • želi vaditi jogo iz točno določenega razloga (poudarek na sproščanju, na meditaciji, na aktivnejši telesni vadbi, na dihanju, na jogi za pare).

V okviru individualne joge vadite ob vnaprej dogovorjenih terminih pod mojim vodstvom. Praviloma v dopoldanskem času. Vadba poteka v naših poslovnih prostorih v Qlandiji Krško ali v Joga hiški na Senovem.

Kako poteka?

Najprej se sestanemo, kjer se pogovorimo o vaših željah, ciljih in pričakovanjih. Cena prvega pogovora je 20 EUR. Dalje, če se odločiva za skupno delo, je obvezen zakup min. treh ur, dalje po dogovoru. Ob zakupu petih ur se cena uvodnega sestanka odšteje. V kolikor menite, da uvodnega srečanja ne potrebujete, in vse ostalo dogovorimo po elektronski pošti, lahko začnemo s prvimi tremi urami vadbe.

Če želite lahko prvo srečanje poteka takoj po uvodnem sestanku. Na jogo pridete udobno oblečeni, če imate svojo blazino za vadbo, jo prinesete, sicer jo sama priskrbim. Praviloma se dogovorimo za eno uro vadbe na isti dan.

Individualna ura traja 55 minut, cena 35 EUR.

E-PRIJAVA NA VADBO

V sklopu individualne vadbe, vam po želji izdelam oseben načrt vadbe za dneve, ko vadite sami oz. ko zaključite z individualno vadbo pri meni.

individualna_vadba

Vadba doma

Priporočljivo je vaditi vsak dan vsaj 15 minut, kar je bolje kot 3 x  tedensko 1 uro. Izberimo si miren prostor v stanovanju, če želimo, si zavrtimo tiho, pomirjujočo glasbo. Najbolj primeren čas za vadbo je jutro. Jutranja vadba nas osveži za ves dan. Če pa nam delovni ritem tega ne dopušča, si izberimo večer. Zvečer je naše telo bolj gibčno in lažje izvajamo težje položaje. Kar pa je najpomembnejše: izberimo si tak čas, ko nas nihče ne moti, ko se nam nikamor ne mudi, ko se res lahko posvetimo sebi, in bodimo vztrajni. Kmalu se nam bo vztrajnost bogato obrestovala.