Joga je znanost o telesu, umu, zavesti in duši.

Ojogi

jzs

Joga je način življenja, ki nas vodi v popolno fizično, socialno in duhovno zdravje. Z vadbo joge pridobimo prožno in lepo oblikovano telo, preženemo stres in napetost, uživamo v duševni umirjenosti, naučimo se pravilno dihati, ostanemo mladostni v vseh življenjskih obdobjih, izboljšamo in ohranimo svoje zdravje.

E-PRIJAVA NA VADBO

Pozitivni_ucinki_joge

Kaj je tisto, kar dela jogo tako uspešno? Zakaj joga zdravi? V jogi ne vplivamo le na fizično in mentalno telo (zdravila in pogovor) ampak tudi na ostala telesa (energetsko in tudi globlja telesa), ki se jih lahko dotaknemo le v stanju sprostitve oz. meditacije. Tako ozdravimo vse svoje plasti, ki sestavljajo našo celoto.

In v čem je Moja joga drugačna, kaj je tisto, zaradi česar se vedno znova vračate k nam in mnogi ostajate zvesti naši jogi že več kot 15 let?

Pri nas ne gre le za tečaj joge, gre za osebno transformacijo. Telesno, čustveno, mentalno in duhovno.

Naša EDINSTVENOST je, da se PRILAGODIMO vsakemu posamezniku, da vas budno opazujemo in POPRAVLJAMO, če to dovolite, da smo KREATIVNI, spoznamo in naučimo se 12 osnovnih asan ter množico variacij. Vzamemo si čas za vsakega od vas! Tudi v času, ko joga ne poteka, smo povezani preko e-obveščanja, zaprte FB strani Moja joga – skupinska vadba in nenazadnje preko osebnega pogovora, nasveta, če ga potrebujete. Veliko je DIHANJA, veliko različnih tehnik SPROSTITVE, občasno MEDITACIJE – vse to naredi našo jogo posebno in zelo kvalitetno!

Najbolj pa smo ponosni na Joga hiško, ki nudi EDINSTVEN ambient ne le v Posavju, ampak širše, ki v kombinaciji z mojimi skoraj trideset letnimi izkušnjami in mnogimi dodatnimi opravljenimi izobraževanji iz joge ob dejstvu, da je joga sedaj moja redna služba in ne le popoldanski hobi, lahko nudi res VRHUNSKO izkušnjo  joge v celotnem Slovenskem prostoru!

Krepimo ne le mišice TELESA, ampak tudi SRCA in DUHA. Gre za v enaki meri duhovno vadbo, saj v znanje joge vpletam globoko in dragoceno vedsko znanje.

V nadaljevalni – kreativni vadbi gremo izza položajev v svoje globine, meditacijo skušamo razširiti na vse položaje in vas tako vodimo v nove globine raziskovanja sebe in subjektivnega razreševanja notranjih dilem. Zlasti pa se trudimo, da je vsaka vadba nekoliko drugačna, zanimiva, pestra a vendarle dovolj ponotranjena, da vam daje največ, kar vam joga lahko da – združitev samega s sabo!

In nenazadnje: jogi sem dala prednost pred redno dopoldansko službo in je tako postala moja glavna dejavnost oz. moj poklic. Pomeni, da sem s celim srcem predana delu, ki ga opravljam!

Najbolj pomembno pa je: vadba joge ni le telovadba, te telesne vadbe je pravzaprav lahko zelo zelo malo. Pa še vedno govorimo o jogi. Če oz. ko se telesno počutimo slabo, je vadba lahko le mentalna.

Naj vam pokažem, naj vam služim! Naj vas vodim!

  • nekatere vsebine na levem pasu te strani so zaščitene z geslom, ki ga dobite redni obiskovalci Moje joge.