Joga je znanost o telesu, umu, zavesti in duši.

Ojogi

jzs

Joga je način življenja, ki nas vodi v popolno fizično, socialno in duhovno zdravje. Z vadbo joge pridobimo prožno in lepo oblikovano telo, preženemo stres in napetost, uživamo v duševni umirjenosti, naučimo se pravilno dihati, ostanemo mladostni v vseh življenskih obdobjih, izboljšamo in ohranimo svoje zdravje.

E-PRIJAVA NA VADBO

Pozitivni učinki joge:

  • poveča gibčnost telesa in zdravje kosti,
  • pospeši prebavo in izločanje,
  • zmanjša utrujenost in depresijo,
  • gradi moč in samozavest,
  • povečuje notranjo lepoto,
  • uravnava težo,
  • pomaga pri odvisnostih,
  • lajša težave v različnih življenskih obdobjih (nosečnost, menstruacija, menopavza, stanje po operacijah…).

Pozitivni_ucinki_joge

Joga ne pripada nobeni veri, niti ni potrebno gojiti nobene posebne filozofske ali kultne pripadnosti, da bi lahko uživali učinke, ki jih nudi. Joga prav tako ne pomeni samovšečno zvijanje telesa v čudne vozle in ležanje na žebljih. Joga ne pomeni odmika oz. izogibanja vsakdanjim problemom. Gre za znanost staro preko pet tisoč let, ki je kljub starosti primerna za današnjega sodobnega človeka z vsemi problemi in težavami, ki jih današnji čas prinaša.

In v čem je Moja joga drugačna, kaj je tisto, zaradi česar se vedno znova vračate k nam in mnogi ostajate zvesti naši jogi že več kot 15 let?

Naša EDINSTVENOST je, da se PRILAGODIMO vsakemu posamezniku, da vas budno opazujemo in POPRAVLJAMO, če to dovolite, da smo KREATIVNI, spoznamo in naučimo se 12 osnovnih asan ter množico variacij. Vzamemo si čas za vsakega od vas! Tudi v času, ko joga ne poteka, smo povezani preko e-obveščanja, Novičnika in nenazadnje preko osebnega pogovora, nasveta, če ga potrebujete. Veliko je DIHANJA, veliko različnih tehnik SPROSTITVE, občasno MEDITACIJE – vse to naredi našo jogo edinstveno in zelo kvalitetno!

Najbolj pa smo ponosni na Joga hiško, ki nudi EDINSTVEN ambient ne le v Posavju, ampak širše, ki v kombinaciji z mojimi skoraj trideset letnimi izkušnjami in mnogimi dodatnimi opravljenimi izobraževanji iz joge ob dejstvu, da je joga sedaj moja redna služba in ne le popoldanski hobi, lahko nudi res VRHUNSKO izkušnjo  joge v celotnem Slovenskem prostoru!

Krepimo ne le mišice TELESA, ampak tudi SRCA in DUHA. Gre za v enaki meri duhovno vadbo, saj v znanje joge vpletam globoko in dragoceno vedsko znanje.

V nadaljevalni – kreativni vadbi gremo izza položajev v svoje globine, meditacijo skušamo razširiti na vse položaje in vas tako vodimo v nove globine raziskovanja sebe in subjektivnega razreševanja notranjih dilem. Zlasti pa se trudimo, da je vsaka vadba nekoliko drugačna, zanimiva, pestra a vendarle dovolj ponotranjena, da vam daje največ, kar vam joga lahko da – združitev samega s sabo!

  • nekatere vsebine na levem pasu te strani so zaščitene z geslom, ki ga dobite redni obiskovalci Moje joge.