Partner joga

partner_joga2

Partner joga je namenjena zlasti partnerjem, ki skupaj stopajo skozi življenje, lahko pa tudi dobrim prijateljem, ki želijo poglobiti svoj medsebojni odnos oziroma povečati gibljivost telesa. Bistvo partner joge je dotik. Dotikamo se partnerja in on se dotakne nas, skozi dotik začenjamo na drugačen način čutiti partnerja. Tovrstna joga gradi in balansira medsebojen odnos, gradi zaupanje, gradi intimnost.

Joga položaji so zasnovani tako, da oba partnerja vadita jogo-asane in poleg vseh koristi, ki jih joga prinaša, tudi v pravem pomenu besede podpirata drug drugega in tako lažje izvajata asane. Na notranjih nivojih pa se krepi vzorec, da lažje stopamo skozi življenje, če se podpiramo, če si pomagamo.

E-PRIJAVA NA VADBO


partner_joga1Meditacija v paru, dihanje v paru, sprostitev v paru prinašajo sinergijo koristiti, ki jih prinaša joga. Partnerja skozi vadbo duhovno napredujeta in izjemno poglobita odnos.

Posamezne elemente patner joge občasno vključim v skupinsko vadbo, izvorno pa jo priporočam vsem, ki želite kvalitetnejši medsebojni odnos.