Urnik, cenik in TRR

PREVERITE še morebitne SPREMEMBE URNIKA (prazniki, počitnice ipd) !

Cene vseh storitev Moje joge na enem mestu – CENIK VSEH STORITEV

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
 JOGA HIŠKA 7.30 – 9.00

JUTRANJA JOGA

Marta

 JOGA OBRAZA

18.30-20.00

JOGA HIŠKA 18.30 – 20.00
Marta

18.30 – 20.00
Marta

18.30 – 20.00
Marta
OŠ VIDEM KRŠKO 18.30 – 20:00
Marta in Anja
OŠ BOŠTANJ 19.00 – 20:30
Irena
Vrtec KRMELJ 19.00 – 20:30
Irena

Legenda:
Mešana vadba – modro
Začetna vadba – zeleno
Nadaljevalna vadba – pink
Terapevtska vadba – rumeno – Prana joga – za čakre in hormonsko ravnotežje
Napotki za vadbo
Kdo so učitelji?

Opisi tečajev

(klikni na vrsto tečaja za podrobnejši opis)

ZAČETNI TEČAJ – 1. stopnja (september – november)

Tečaj poteka v jesenskem času, obsega 12 vadb po 90 minut, skupno 18 ur. Udeleženci osvojijo osnovne tehnike sproščanja, pravilnega dihanja, zavedanja telesa in diha, razgibavanja vseh telesnih sklopov z uvodom v meditacijo. Osvojimo tudi del osnovnih asan – telesnih položajev. V sklopu tega tečaja se vsak udeleženec spozna tudi z joga-nidro, to je poglobljeno vodeno sprostitvijo, ki traja 30 minut. Tečaj zaključimo s posebno meditacijo na svečo – tratak, kot prvo od tehnik čiščenja telesa oz. uma, čustev. Po končani 1. stopnji je možen je tudi posamezen obisk joge, primeren je za tiste, ki že obvladate jogo in jo kombinirate z vadbo doma.

ZAČETNI TEČAJ – 2. stopnja (december – februar)

Tečaj pomeni logično nadaljevanje 1. stopnje. Pričnemo v zimskem času, obsega 12 vadb po 90 minut, skupno 18 ur. Udeleženci nadgradijo že osnovno znaje z novimi dihalnimi tehnikami ter z zahtevnejšimi asanami-položaji. Tečaj zaključimo z meditacijo.

ZAČETNI TEČAJ – 3. stopnja (marec – maj)

V tem tečaju, ki se prične v pomladanskem času in obsega 8 vadb, to je 12 ur, spoznamo zahtevnejše asane, ki jih globlje povezujemo z umom in čustvi. Dodajamo variacije osnovnih položajev. Poudarek tega dela tečaja je učenje Siršasane – stoje na glavi ter lažjih izpeljank oz. variacij. Kdor iz zdravstvenih razlogov ne more oz. ne želi izvajati tega položaja, izvaja druge primernejše položaje. V tem delu prav tako poglabljamo dihanje.

NADALJEVALNI TEČAJ – kreativna vadba

Vadba poteka od septembra oz. oktobra do maja/junija. Priporočeno je, da se vadbe udeleži tisti, ki je zaključil vsaj 1. stopnjo začetnega tečaja. V sklopu te vadbe ponavljamo oz. poglabljamo naučeno znanje, dodajamo variacije osnovnih položajev, širimo znanje o jogi kot načinu življenja, spoznavamo jogo v gibanju, t.i. vinjaso ter jogo v parih – partner oz. acro jogo.

 

Cenik :

(Cena npr. 35/30 pomeni: 35 EUR zaposleni, 30 EUR nezaposleni, upokojenci.)

  • Cena  obsega udeležbo znotraj posamezne stopnje oz. meseca in se ne prenaša v naslednji mesec oz. stopnjo.
  • Plačilo najkasneje do 5. tega v vsakem mesecu (drugačno plačilo le ob osebnem dogovoru). Plačilo na TRR, na lokaciji Joga hiška lahko tudi z gotovino.

Lokacija  JOGA HIŠKA

35/30 EUR za 4 vadbe oz 95 EUR/ 80 EUR, za 12 zaporednih vadb – okvirno tri mesece:  v enkratnem znesku (prihranite 10 EUR). Možno tudi plačilo posamične vadbe  11 oz 10 EUR – če najavite vnaprej tako izbiro.

Le v Joga hiški Senovo se izvaja začetni tečaj!

Cena začetnega tečaja 100/85 EURznotraj začetnega tečaja niz možnih posamičnih vadb.

TRR za nakazilo :  Joga hiška : SI56 6100 0000 6467 822, odprt pri Delavski hranilnici na Marta Perčič, s.p., Cankarjeva cesta 48, Senovo.

___________________________________________________________

Lokacija:   KRŠKO, BOŠTANJ, KRMELJ

Vadba poteka v okviru društva, zato je na prvi vadbi potrebno plačati ČLANARINO v višini 40 EUR – enotno za vse člane (gotovina ali TRR ) in velja za šolsko leto 2017/2018 oz do naslednjega septembra.

Vadnina:  Po preteku prvega meseca (če ste izkoristili promo vadbe in se odločite za redno vadbo), se dalje plačuje: 35/30 EUR za 4 vadbe – 1 mesec oz 95 EUR/ 80 EUR za 12 zaporednih vadb – okvirno tri mesece:  v enkratnem znesku (prihranite 10 EUR). Možno tudi plačilo posamične vadbe  11 oz 10 EUR – če tako izbiro najavite vnaprej oz. na začetku meseca.

Vadnina se plačuje vedno na začetku meseca – do 5. tega v mesecu, v kolikor v mesecu ne bodo štiri vadbe, se vrednost prenese in ne izgubi!  Velja tudi za prvi mesec, v kolikor ne izkoristite promocijskih vadb.

Članarina obsega administrativne stroške – obveščanje, organizacija vadb, računovodske storitve itd, za vas pa:

  • štiri promocijske vadbe, ki jih lahko izkoristite v prvih štirih tednih ali kadarkoli kasneje, npr v mesecu, ko veste, da ne boste prihajali vse štiri tedne v mesecu – npr. december. So tudi prenosljive na tretjo osebo, kar za redno vadbo joge ni možno in za zaposlene cenovno ugodnejše kot posamična vadba. Niso pa to posamične vadbe, ki jih lahko koristite kadarkoli.
  •  popust pri TLH regresiji (namesto 60 EUR plačate 45 EUR – velja za štiri terapije – ni prenosljivo) oz. popust pri djotiš svetovanju (namesto 93 EUR plačate 85 EUR – ni prenosljivo).

TRR za nakazilo: Sevnica (Boštanj), Krmelj in Krško:  SI56 6100 0000 6468 016 odprt pri Delavski hranilnici na Društvo Moja joga, Cankarjeva cesta 48, Senovo.

____________________

Dijaki25 EUR/4 vadbe (oz. 70 EUR začetni tečaj in 65 EUR /12 vadb dalje.

Osnovnošolci (nad 12 let):  20 EUR/4 vadbe oz. brezplačno v spremstvu starša, ki obiskuje jogo.

POVSOD: Prihranek tudi za dva člana istega gospodinjstva: plačata nižjo ceno (kot upokojenci/brezposelni).

Takole izpolnite plačilni nalog (nakazilo na društvo):

sklic 001 – Krško; 002 – Boštanj;  003 Krmelj

nalog

 

________________________________