Urnik 2019/2020

PREVERITE še morebitne SPREMEMBE URNIKA (prazniki, počitnice ipd) !

JOGA HIŠKA SENOVO: 

Potrebujete le dekico za pokrivanje ter bidonko za vodo, za vse ostalo je preskrbljeno.

PONEDELJEK  :   18.30 do 20.00  nadaljevalna vadba

SREDA :            18.30 do 20.00 PRANA JOGA

ČETRTEK :        18.30 do 20.00 ZAČETNI TEČAJ – začetek september 

PETEK:     zadnja vadba  28.2. – dalje združitev s skupino četrtek

 

KRŠKO – OŠ Jurija Dalmatina Krško

TOREK : 19.00 do 20.30 nadaljevalna vadba   
  • Vadbe se ne prenašajo v naslednje obdobje, lahko pa jo nadomestite na drugi lokaciji oz. v drugem terminu – vse znotraj časa, ko imate plačano vadnino oz članarino – preverite, če je prostor za nadomeščanje.
  • Ob daljši odsotnosti se s kopijo bolniškega lista ali potrdilom zdravnika  vadba izjemoma prenese, sicer vsak poskrbi, da vadbo nadomesti v drugem terminu ob veljavni mesečni karti. Prenos ene vadbe – bolniška odsotnost vsaj 3 dni.
  • Vplačane vadnine se v primeru, da prekinete z vadbo ne vračajo.

Vsi udeleženci prejmejo dostop do obsežne skripte o jogi v e obliki, ki je napisana posebej za udeležence Moje joge ter do ostalih virov, posebej in samo za vas

Napotki za vadbo
Kdo so učitelji?

Lokacija Senovo – JOGA HIŠKA

Izjemno prijetna, polna pozitivnih vibracij in topline, ki jo lahko da le les, slama in glina. Doživetje joge je v njej prav posebno!

Lokacije KRŠKO: Osnovna šola Jurija Dalmatina (Videm) – plesna dvorana.

Vse kar vas še zanima:

  • marta@mojajoga.org (mail naslovite z “joga”),
  • klic ali sms na 031 363 138, če sem odsotna, vrnem klic.

CENIK je obešen v Joga hiški ter v pisarni Moje joge, Qlandija Krško. Pišite, če vas zanima (ali poglejte celoten cenik v zavihku “O meni”).

 TRR za nakazilo :

SI56 6100 0000 6468 016,  odprt pri Delavski hranilnici na  DRUŠTVO MOJA JOGA, Cankarjeva cesta 48, 8281 Senovo

SI 56 6100 0000 6467 822, odprt pri Delavski hranilnici na Marta Perčič, s.p., Cankarjeva cesta 48, Senovo.

 

MOJA JOGA  je blagovna znamka, ki vam nudi kvalitetne tečaje joge: za odpiranje čaker in bujenje hormonov, za splošno dobro počutje, za manj gibljive kakor tudi za napredne udeležence, terapevtsko jogo za bolnike s koronarnimi obolenji ter obolele za rakom. In specialni tečaji Meditacije, Joge obraza ter izobraževanja na področju vedskih znanj, ayurvede posebej za ženske, (pre)urejanja bivalnega okolja – Vastu ter vedske astrologije – kot študij ali svetovanje z vpogledom va natalno karto. Nudimo tudi regresije z zdravljenjem po časovni liniji TLH-tehnika, ter individualne ure z akupresurami.

 __________________

Opisi joga tečajev

(klikni na vrsto tečaja za podrobnejši opis)

ZAČETNI TEČAJ  (september – november)

Tečaj poteka  1 x tedensko v jesenskem času, obsega 12 vadb po 90 minut, skupno 18 ur. Udeleženci osvojijo osnovne tehnike sproščanja, pravilnega dihanja, zavedanja telesa in diha, razgibavanja vseh telesnih sklopov z uvodom v meditacijo. Osvojimo tudi del osnovnih asan – telesnih položajev. V sklopu tega tečaja se vsak udeleženec spozna tudi z joga-nidro, to je poglobljeno vodeno sprostitvijo, ki traja 30 minut. Tečaj zaključimo s posebno meditacijo na svečo – tratak, kot prvo od tehnik čiščenja telesa oz. uma, čustev. Po končani 1. stopnji je možen je tudi posamezen obisk joge, primeren je za tiste, ki že obvladate jogo in jo kombinirate z vadbo doma.

 2. stopnja, prvo leto (december – februar)

Ta del pomeni logično nadaljevanje začetnega tečaja. Pričnemo v zimskem času, obsega 12 vadb po 90 minut, skupno 18 ur. Udeleženci nadgradijo že osnovno znaje z novimi dihalnimi tehnikami ter z zahtevnejšimi asanami-položaji. Tečaj zaključimo z meditacijo.

3. stopnja, prvo leto (marec – maj)

V tem pomladanskem času spoznamo zahtevnejše asane, ki jih globlje povezujemo z umom in čustvi. Dodajamo variacije osnovnih položajev. Poudarek tega dela tečaja je učenje Siršasane – stoje na glavi ter lažjih izpeljank oz. variacij. Kdor iz zdravstvenih razlogov ne more oz. ne želi izvajati tega položaja, izvaja druge primernejše položaje. V tem delu prav tako poglabljamo dihanje.

NADALJEVALNI TEČAJ – kreativna vadba

Vadba poteka od septembra oz. oktobra do maja/junija. Priporočeno je, da se vadbe udeleži tisti, ki je zaključil vsaj 1. stopnjo začetnega tečaja. V sklopu te vadbe ponavljamo oz. poglabljamo naučeno znanje, dodajamo variacije osnovnih položajev, širimo znanje o jogi kot načinu življenja, spoznavamo jogo v gibanju, t.i. vinjaso ter jogo v parih – partner oz. acro jogo.
PRANA JOGA
Zelo nežna vadba, ki sicer obsega telesne položaje, ki so po želji tudi precej prirejeni,  ter veliko vaj za povečanje energije ter posebnih tehnik dihanja – vse za povečanje energije ter sprožanje procesov samozdravljenja v telesu.

 

 

 

 

 

 

________________________________