Tečaji, pogoji vadbe in št. TRR

 

Vsi udeleženci prejmejo dostop do obsežne skripte o jogi v e-obliki, ki je napisana posebej za udeležence Moje joge ter do ostalih virov, posebej in samo za vas. Ob vpisu prejmete dostop do zaprte FB skupine, kjer najdete tudi video vsebine.

Upoštevajte pa prosim:

  •  Vadbe se ne prenašajo v naslednje obdobje, pozanimajte se, kdaj in kje jo lahko nadomestite,
  • Ob daljši odsotnosti se vadba izjemoma prenese v neplačano obdobje. Prenos ene vadbe – bolniška odsotnost vsaj 3 dni.
  • Vplačane vadnine se, v primeru, da prekinete z vadbo, ne vračajo.
  • Mesečna karta obsega štiri vadbe, vendar je njen rok omejen na štiri tedne.
  • V primeru, da izberete plačilo posamične vadbe, se vsakič pozanimajte če in kje je mesto za vas – posamično plačilo posebej dogovorite z mano vnaprej.

Natančnejša navodila tule.

Joga ni naporen trening, zato lahko ob malce slabšem počutju vseeno pridete na jogo in morda sodelujete le pri lažjih asanah, sproščanju in dihanju.

TRR za nakazilo :

SI56 6100 0000 6468 016,  odprt pri Delavski hranilnici na  DRUŠTVO MOJA JOGA, Cankarjeva cesta 48, 8281 Senovo.

Napotki za vadbo
Kdo so učitelji?

Lokacija Senovo – JOGA HIŠKA

Izjemno prijetna, polna pozitivnih vibracij in topline, ki jo lahko da le les, slama in glina. Doživetje joge je v njej prav posebno! Hiška je opremljena z blazinami za jogo ter z mnogimi ostalimi pripomočki. Potrebujete le bidonko za vodo ter odejo za pokrivanje.

Lokacije KRŠKO: Osnovna šola Jurija Dalmatina (Videm) – plesna dvorana.

Vse kar vas še zanima:

  • marta@mojajoga.org (mail naslovite z “joga”),
  • klic ali sms na 031 363 138.

URE, KO SEM DOSEGLJIVA ZA VAS:  Od ponedeljka do petka od 8.00 do 14.00. Lahko me pokličete, pošljete SMS, mi napišete mail. Praviloma odgovorim isti dan, če se na klic ne morem odzvati, ga vrnem isti dan med 14.00 do 15.00. Enako na vsa vprašanja preko SMS. Prosim upoštevajte, da popoldan oz ob vikendih morda nisem ob računalniku in mobilnem telefonu!

CENIK je obešen v Joga hiški ter v pisarni Moje joge, Qlandija Krško. Pišite, če vas zanima (ali poglejte celoten cenik v zavihku “O meni”).

MOJA JOGA  je blagovna znamka, ki vam nudi kvalitetne tečaje joge: za odpiranje čaker in bujenje hormonov, za splošno dobro počutje, za manj gibljive kakor tudi za napredne udeležence, terapevtsko jogo za bolnike s koronarnimi obolenji ter obolele za rakom. In specialni tečaji Meditacije, Joge obraza, senzualne joge za ženske ter izobraževanja na področju vedskih znanj, ayurvede posebej za ženske, (pre)urejanja bivalnega okolja – Vastu ter vedske astrologije – kot študij ali svetovanje z vpogledom va natalno karto. Nudimo tudi regresije z zdravljenjem po časovni liniji TLH-tehnika, ter individualne ure z akupresurami. Vsa ta znanj so plod skoraj tridesetih let učenja, izobraževanja in nadgrajevanja sebe.

 __________________

Opisi joga tečajev

(klikni na vrsto tečaja za podrobnejši opis)

ZAČETNI TEČAJ  (september – november)

Tečaj poteka  1 x tedensko v jesenskem času, obsega 12 vadb. Udeleženci osvojijo osnovne tehnike sproščanja, pravilnega dihanja, zavedanja telesa in diha, razgibavanja vseh telesnih sklopov z uvodom v meditacijo. Osvojimo tudi del osnovnih asan – telesnih položajev. V sklopu tega tečaja se vsak udeleženec spozna tudi z joga-nidro, to je poglobljeno vodeno sprostitvijo, ki traja 30 minut. Tečaj zaključimo s posebno meditacijo na svečo – tratak, kot prvo od tehnik čiščenja telesa oz. uma, čustev. Po končani 1. stopnji je možen je tudi posamezen obisk joge, primeren je za tiste, ki že obvladate jogo in jo kombinirate z vadbo doma.

 2. stopnja, prvo leto (december – februar)

Ta del pomeni logično nadaljevanje začetnega tečaja. Pričnemo v zimskem času, obsega 12 vadb. Udeleženci nadgradijo že osnovno znanje z novimi dihalnimi tehnikami ter z zahtevnejšimi asanami-položaji.

3. stopnja, prvo leto (marec – maj)

V tem pomladanskem času spoznamo zahtevnejše asane, ki jih globlje povezujemo z umom in čustvi. Dodajamo variacije osnovnih položajev. Poudarek tega dela tečaja je učenje Siršasane – stoje na glavi ter lažjih izpeljank oz. variacij. Kdor iz zdravstvenih razlogov ne more oz. ne želi izvajati tega položaja, izvaja druge primernejše položaje. V tem delu prav tako poglabljamo dihanje.

NADALJEVALNI TEČAJ – kreativna vadba

Vadba poteka od septembra oz. oktobra do junija. Priporočeno je, da se vadbe udeleži tisti, ki je zaključil vsaj 1. stopnjo začetnega tečaja. V sklopu te vadbe ponavljamo oz. poglabljamo naučeno znanje, dodajamo variacije osnovnih položajev, širimo znanje o jogi kot načinu življenja, spoznavamo jogo v gibanju, t.i. vinjaso ter jogo v parih – partner oz. acro jogo.
PRANA JOGA
Zelo nežna vadba, ki sicer obsega telesne položaje, ki so po želji tudi precej prirejeni,  ter veliko vaj za povečanje energije ter posebnih tehnik dihanja – vse za povečanje energije ter sprožanje procesov samozdravljenja v telesu.

 

 

 

 

 

 

________________________________