Mini šola djotiša v Krškem – sobota, 20. oktober 2018

Si želite bolje SPOZNATI SAMEGA SEBE in RAZUMETI vzgibe za dogodke v vašem življenju?

Mini šola djotiša, bo potekala v:

sobota, 20. oktober 2018, od 9.00 do predvidoma 15. ure

Tokratna mini šola djotiša bo še nekoliko razširjena od dosedanjih. Sedaj bo dovolj časa za vsa vaša vprašanja in vaje iz snovi, ki je na našem “jedilnem listu”, torej grahe – planeti, astrološke hiše, znamenja, prvi koraki razlage karte, kaj je sade sati in kako se izračuna itd.

Skupaj bomo delali vaje, da boste res vsi razumeli. Vsi boste dobili povezavo do brezplačnega programa, da boste lahko sami izrisali oz. dobili natalno karto še za koga od vaših bližnjih.

Cena: 70 EUR

Prijave: najkasneje do 18. 10. Skupina je omejena na največ 7 oseb. Za izdelavo natalne karte bomo potrebovali vaše rojstne podatke.

Lokacija: Poslovni center Qlandija Krško, 1. nadstropje (1 ura vožnje iz Ljubljane, 3 km od avtoceste)

ps.: prosim ne pričakujte obsežnih osebnih analiz, te se opravijo le med vami in mano na osebnem svetovanju!  Mini šola ne nadomesti osebnega svetovanja!

Več informacij o Mini šoli djotiša in komu je namenjena

Na Mini šoli djotiša boste spoznali osnove vedske astrologije in morda ugotovili, da vas zanima tudi študij te izjemno bogate znanosti. Po končani Mini šoli bo kratka predstavitev študija, ker res lahko vprašate popolnoma vse…okoli poteka študija seveda 🙂

Vsi, ki se odločite za nadaljni študij djotiša in v roku 10 dni poravnate avans,  se del cene Mini šole vrne (20 EUR)!

Pri plačilu na obroke, se odšteje od zadnjega obroka.

Preverite, česa vsega se lahko naučite na študiju vedske astrologijewww.mojajoga.org/izobrazevanja/studij-vedske-astrologije.

Za vsa vprašanja sem vam vedno na voljo na marta@mojajoga.org ali 031 363 138.

Prijave: