Šola vedske astrologije Krško

Vpisujemo v prenovljen trileten program študija vedske astrologije, ki bo potekal v Krškem.

Pričetek šolanja v Krškem je sobota, 5. oktober 2019 in poteka dalje vsake 4 tedne.

Za vse, ki se v študij vpišete 23. junija, velja nižja cena šolnine (popust 50 EUR, obvezno pa je plačilo avansa v višini 300 EUR – popust velja za redni študij). Vpis je sicer možen še do 25. 9. 2019.

Dne 20. september od 18.00 do 20.00 je jesenski INFORMATIVEN DAN v prostorih studija v Qlandiji Krško, kjer izveste več o samem študiju ter se vpišete.

Za vse dodatne informacije – pokličite 031 363 138 oz mi pišite marta@mojajoga.org.

Znanje, ki ga tekom šolanja pridobite, vam služi za izjemno globok vpogled vase, omogoči vam napredovanje v duhovnem in osebnem razvoju, zlasti vam vam daje odlično poslovno priložnost za samostojno delo v obliki svetovanj. Kot učiteljica joge vam znanje prepletam še z jogijsko filozofijo, ki lepo dopolni znanje djotiša oz. svetlobe.  Kot Vastu svetovalka ter ayurveda svetovalka, obsega del snovi tudi ta dva velika področja vedskega znanja in zlasti povezavo z djotišem oz natalno karto posameznika. Razumevanje karmične kode, ki je zapisana v natalni karti je izjemno pomemben dokument, ki ga imamo, saj tako lažje razumemo sebe, svoje interakcije z ljudmi okoli mene in predvsem, vemo kaj, kdaj in kako spremeniti, da bomo živeli lažje in lepše.

Več o študiju: http://www.mojajoga.org/izobrazevanja/studij-vedske-astrologije/