Informativni dan – šola vedske astrologije Krško in Celje

Vpisujemo v prenovljen trileten program študija vedske astrologije, ki bo potekal v Krškem.

Pričetek šolanja v Krškem je sobota, 5. oktober 2019 in poteka dalje vsake 4 tedne.  Natančen način študija oz termini srečanj bodo predstavljeni na INFORMATIVNEM DNEVU, ki bo potekal v petek, 17. maja od 13. do 15. ure ter četrtek, 23. maj od 17. do 19. ure. 

INFORMATIVNEM DNEVU v Celju bo predvidoma 14. junij od 17.00 do 19.30.

Na informativnem dnevu vas seznanim z natančnim potekom in načinom študija. Predstavljena vam bo vsa literatura, ki jo tekom študija prejmete v tiskani in/ali v .pdf obliki. Na obisk info dneva se predhodno, vsaj dan poprej, prijavite.

Za vse, ki se v študij vpišete do 28. maja 2019 (Krško) oz. do 23. junija (Celje), velja nižja cena šolnine (popust 50 EUR, obvezno pa je plačilo avansa v višini 300 EUR).

Za vse dodatne informacije – pokličite 031 363 138 oz mi pišite marta@mojajoga.org.

Znanje, ki ga tekom šolanja pridobite, vam služi za izjemno globok vpogled vase, omogoči vam napredovanje v duhovnem in osebnem razvoju, zlasti vam vam daje odlično poslovno priložnost za samostojno delo v obliki svetovanj. Kot učiteljica joge vam znanje prepletam še z jogijsko filozofijo, ki lepo dopolni znanje djotiša oz. svetlobe.  Kot Vastu svetovalka ter ayurveda svetovalka, obsega del snovi tudi ta dva velika področja vedskega znanja in zlasti povezavo z djotišem oz natalno karto posameznika. Razumevanje karmične kode, ki je zapisana v natalni karti je izjemno pomemben dokument, ki ga imamo, saj tako lažje razumemo sebe, svoje interakcije z ljudmi okoli mene in predvsem, vemo kaj, kdaj in kako spremeniti, da bomo živeli lažje in lepše.

Več o študiju: http://www.mojajoga.org/izobrazevanja/studij-vedske-astrologije/