MOJA on-line JOGA

Živimo čas, ko se moramo, zaradi odgovornosti do sebe, svojih in drugih, držati novih pravil.  Prepričana sem, da ta joga nikakor ne more nadomestiti skupnega druženja v dvorani, ko si neposredno izmenjamo energijo, po drugi strani, pa nam tale on-line joga lahko odpre nova obzorja in nam jogo še bolj ponese v naše domove. In morda se nam še kdo priključi!

Kako poteka:  Vaša prijava (spodaj) pomeni prvi korak. Pošljem vam podatke o nakazilu vašega prispevka – 70 EUR. Potrebujete FB račun (lahko ustvarite novega z izmišljenim imenom – spoznala vas bom le jaz), po plačilu vas povabim v skupino. Vadbe si takole sledijo po zahtevnosti:

  • Prana joga
  • Krajša oz. lažja vadba
  • Daljša oz. zahtevnejša vadba

Vadbe so dolge od 40 do 55 minut. Cena posamične video vadbe je tako manj kot 3 EUR. Vse vadbe so vnaprej posnete, zato lahko vadbo opravite kadarkoli!

Ne oziraje se na tole delitev pa lahko začetnik izvaja Prana jogo in lažjo vadbo,  izkušen jogi pa vse tri. Če niste popoln začetnik, se lahko lotite tudi zahtevnejše vadbe, vendar si jo malo prilagodite. Na vsaki vadbi vam povem oz pokažem kako, sicer pa mi pišite oz. komentirajte posamično vadbo. Po navadi pa že jaz napišem/pokažem oz. predlagam.

Vadbe vam bodo na voljo tri mesece od dneva vaše prijave . Na voljo vam bo  24 različnih vadb in še nekaj bonus vadb in še kak dodaten nasvet ali opis posamezne asane.

Za začetek najdete napotek, kako z znanjem Vastu-ja, to je vedske arhitekture, uredite prostor za jogo doma.

In še bonus vadbe – npr. vadba na stolu, avdio posnetek vadbe…in še kako presenečenje.

Največ, za vaš denar! 🙂

Prijave:  Marta@mojajoga.org  ter   031 363 138

S čim vas lahko prepričam? Za mano je 28 let lastne vadbe joge in 16 let učenja zaključenih skupin ter veliko pridobljenih licenc o specialnih jogah in znanjih (več). Moj drug adut pa je moj glas, ki vas vodi skozi vadbo. V čem je tako poseben? Prepričajte se sami.

Rab, 2005 in Joga hiška 2020

 

 

1 363 138