JOGA OBRAZA in ženske energije

Sistematična joga obraza, dopolnjena z mojim znanjem ayurvede in joge ter kitajske medicine. Z obilico napotkov za izdelavo lastne kozmetike oz pripravkov za nego telesa, ki jih težko najdete na spletu.

Kaj obsega: vaje za čelo, oči, nos, usta, brado in vrat; vaje za glajenje gub ob nosu in okoli ust ter na vratu in ročni mini lifting obraza. Dopolnjeno z nego ženske energije, nego prsi ter ženskih notranjih organov.

Ker pa jo imenujem joga, jo kot joga učiteljica z več kot četrt stoletja prakse in učenja, moram izpeljati  tako, da res zasluži ime Joga in ne le trening obraznih mišic. Dodane bodo ključne asane za prekrvavitev obraza, dihalne tehnike za vnos več kisika v kri (ker kri potuje tudi po obrazu), poskrbele bomo tudi za zdravje hrbtenice in lepšo držo, saj gre za zdravje in lepoto celega telesa  ter  sprostitev (vse fokusirano najbolj na obraz), sprostitev potlačenih čustev, ki se hočemo-nočemo zrcalijo na obrazu, da se vse, kar bomo naredile lepo vgradi v nas.

Lahko bi rekli Welness za ženske, da bomo bolj sijale tudi od znotraj navzven! In tako se bomo počutile bolje in bomo bolj samozavestne!

KDAJ: Ob petkih, na približno dva tedna, naslednji termin 26. oktober, dalje 16. november, od 18.30 do 20.00

Pridete, kadar utegnete in poravnate proti vsako vadbo.

Za več info: pokličite 031 363 138

 

.