Pozdrav solsticiju-108 krogov PS – 23. december ob 18. uri

Za vse ljubitelje joge, za vse, ki imamo radi sonce in ki smo odprtega srca, naše društvo organizira brezplačen dogodek 108 krogov pozdrava soncu. Nekateri ste se ga že udeležili v juniju v počastitev mednarodnega dneva joge. In vsi smo bili zelo navdušeni kako lepo smo ga izpeljali. Energije so bile izjemne! In želimo ga ponoviti.

Tokrat bomo pozdravili solsticij, sonce, ki nam bo postopoma daljšalo dan in sonce v nas samih, da bomo sijali čez vso mrzlo zimo. Tik pred božičnimi prazniki! Dogodek bo v OŠ Brestanica, v petek, 23. decembra ob 18. uri. Tudi če menite, da sploh ne zmorete toliko (2×54 polovičk), boste  morda vmes malce počivali, a po izkušnjah iz junija, smo vsi daleč presegli svoja pričakovanja o lastnih zmožnostih!

Dogodek pa bo imel tudi dobrodelno noto. Zbirali bomo donacije za zapuščene živali, ki zlasti v teh mrzlih dneh rabijo zaščito, toplo zavetje in hrano! Torej po svojih močeh, povsem prostovoljno boste ob vhodu v dvorano lahko donirali. Znesek bomo skrbno prešteli in ga predali društvu za zaščito živali Animal Angels, ki so morda manj znani, a izjemno srčni v pomoči živalim. Mi ki vodimo, ta dogodek izpeljemo kot svojo karma jogo.

Torej vabljeni v čimvečjem številu, vedar ima dvoranica le 20 mest, zato prosim za predhodno najavo z sms, mail ali ustno!