Satsang z Viljemom Gogalo

V soboto, 26. oktobra 2019 ob 18. uri, bo Joga hiška Senovo gostila zelo zanimivega gosta: Viljema Gogalo, ki bo predstavil svojo pot nekdanjega novinarja Sobotne priloge dela,  ki je zapustil svet in se prelevil v beraškega romarja. Dobro desetletje je hodil po starodavnih romarskih poteh in šel med drugim iz Kranja peš do Rima, Kompostele in Jeruzalema. Brez sredstev za preživljanje je jedel ostanke, se umival v rekah in spal pod milim nebom – vse zato, da je imel čas za meditacijo, vse tiste samotne cerkve, kjer je posedal kot srednjeveški spokorjenci in večkrat tudi prespal. Verjetno bi se ne vrnil, ko bi ga nazaj v svet ne bila priklicala knjiga.

Viljem je tako napisal knjigo z naslovom POTopis, ki je srž te poti zajela v besede. Pisana v tišini je namenjena vsem, ki jim je blizu duhovnost, iskanje svoje življenjske poti in njeno sledenje ne glede na ceno.

V osrednji slovenski reviji o knjigah je bila izbrana za knjigo meseca. Ilustriral jo je znan slovensko-ruski slikar, Nikolaj Mašukov. Knjige ni v prosti prodaji. Lahko jo dobite samo na njenih predstavitvah.

“Božansko lepa, milostno navdihnjena knjiga.” Manca Košir.

Več o njem:

https://www.youtube.com/watch?v=9pdXYvXQSho

https://revijazarja.si/clanek/odklenjeno/5a4ce7c198b10/popolnoma-svoboden

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo prisotnost najkasneje dan poprej najavite na mobi 031 363 138 ali na mail. Vstop prost.