Senzualna joga v avgustu – Ladies only

Za devetimi gorami in devetimi vodami je živela deklica, ki je odrasla v čedno, pridno in ubogljivo mlado dekle. Hodila je v šolo, maturirala, si izbrala fakulteto, se pridno učila in diplomirala.  Spoznala je princa svojih sanj, se poročila, njuno srečo je okronal še otrok, dva ali celo trije. Našla si je lepo službo, ki pa je iz leta v leto postajala vse bolj naporna, polna pritiskov, ki ga mlada ženska ni več znala ali zmogla odložiti. Ob tem je rasla v zrelo žensko, bila mati, žena, čistilka, kuharica, gospodinja in na  tej poti skozi življenje ni bilo več prostora za biti samo ONA, za biti Ženska.

In leta so tekla.

Zgodba znana?

Ampak biti Ženska v polnem pomenu besede, je nekaj zelo posebnega. Ženska, ki res čuti svojo telo, svojo moč,  mehko energijo, ki mora biti v gibanju – ne pa v hitenju; ki mora biti močna, a hkrati nežna, ki mora biti odločna, a hkrati mehka in ovijajoča. Energija, ki lepo dopolni energijo našega moškega in nas hkrati zapolni, da se počutimo celovite, ljubljene, zaželene in predvsem vredne.

Vse to bomo skušale obujati na naši senzualni jogi.  In zagotavljam vam, da vas bo ta nova prebujena energija pomladila, poživila in vas naredila posebej privlačne.

Dovolite mi, da vas vodim v svet ženske energije, ki leži zaprašena znotraj nas in čaka, da se kot Trnuljčice zbudimo iz tega stoletnega spanja.

Tečaj senzualne joge bo potekal v Joga hiški Senovo 26., 27. in 28. avgust od 20. do 21. ure.  Prednost pri udeležbi imate tiste, ki ste jogo vadile pri meni,  ki vas že poznam in poznate mene, da se bomo dobro in varno počutile.  Minimalno 5 in maksimalno 10 udeleženk. Poletna cena 55 EUR.

Bi vendarle raje same? Tudi individualno gre 😉

Vas zanima še kaj? Pišite mi…

 

Prijave do zapolnitve mest.

Naslednji termin bo v oktobru – dan bo še določen!