Ljudi se ne dotikamo le z dotikom, pogledom ali z besedo, ampak tudi s svojo prisotnostjo!

Shiatsu

POSEBEJ ZA ŽENSKE !

Ženska energija pomaga vzpostaviti ravnotežje v tem moško naravnanem svetu, zato sem se odločila, da bom nudila terapijo posebej in samo za ženske.

S pravim dotikom na pravem mestu, se v našem telesu pričenja čudovit proces samozdravljenja, škoda bi bilo, da ga ne izkusite. Korenine tega zdravljenja so v akupunkturi in akupresuri oz. v vzhodnjaški tradicionalni medicini.

Posebej priporočam MINI TERAPIJO v trajanju pol ure,  vendar je pred njo in po njej še vedno čas, da se lepo pripravite in po zaključku počasi odpravite, ne bomo vas priganjali. V tej terapiji se osredotočim na vašo hrbtenico, ramena in cel hrbet, poleg tega pa še nogi in stopala. Dodam še kak položaj iz joga terapije. In ker gre za terapijo, ki jo nudim ženskam, vas na začetku razvajam še s posebno aromaterapevstko mešanico, narejeno posebej za ženske.  Osnovni sestavini sta sivka in dragocena sandalovina ter še tretje eterično olje v posebnem medsebojnem razmerju v nosilnem jojoba olju, za večji efekt. S tem ste še posebej pripravljene na terapijo, ki je lahko zgolj sprostitev ali pa terapija za vaše težave. Ker pa imam opravljen tudi Reiki, dodam oz. vključim še tovrstno energetsko podporo. Gre torej za unikaten in samo moj pristop k sprostitvi/zdravljenju telesa.

IN VAŠI ODZIVI?

  • Masaža mi je dvignila energijo, počutim se veliko bolje, res ti hvala. (MD)
  • Moje celotno telo je zeloooo zadovoljno, zelo dobro se počutim, dobila sem ogromno pozitivne energije in poskočnosti, krč v telesu je popustil (MS)
  • Odšla sem brez bolečine v križu, super se počutim, veliko pozitivne energije čutim (MT)
  • itd..

Na terapijo pridete udobno oblečeni, shiatsu se izvaja na preko oblačil – tanke majice in hlač.

Kaj sploh je shiatsu in kako deluje?

Shiatsu mnogi imenujejo masaža, vendar gre za globlji poseg v človekovo fizično kot tudi astralno (vitalno, mentalno, intelektualno) telo. Shiatsu terapevt izvaja pritiske, raztege in sproščanje telesa prejemnika, ki je za razliko od klasične masaže oblečen v udobna oblačila. Shiatsu ne deluje le na mišice, kot klasična masaža, temveč tudi sklepe in celoten energetski sistem prejemnika. Zlasti pri obravnavi trebuha (hare) se uravnovesi celoten sistem v telesu. Shiatsu je hkrati terapija in preventiva, pa tudi oblika sprostitve telesa, uma in čustev. Zviša nam raven energije v telesu, prepreči motnje, ki lahko nastanejo zaradi porušenega vitalnega dela telesa, zaradi preobilice stresa in naprezanja in daje prijeten občutek popolna harmonije.

CENIK

  • Osnovna terapija,  40 do 45 minut, s pogovorom 60 minut : 30 EUR.
  • Mini terapija, v trajanju 30 minut: 20 EUR.
  • Kombinirana terapija : več dihalnih tehnik, joga terapija:  45 minut :30 EUR; 30 minut: 20 EUR

PRIJAVE:

Pišite mi na marta@mojajoga.org ali pa me pokličite na 031 363 138 !

 

 

Shiatsu_pritisk

Shiatsu nudi podporo tudi pri preprečevanju najhujših bolezni današnjega časa, saj dvigne raven vitalne energije v telesu. Življenjska energija »ki« ali »qi« oz. »prana« se giblje po celem telesu kot reka s pritoki (meridiani) oz. kanali prane. Če je ta pot iz kateregakoli razloga pretrgana (sploh po operacijah) ali slabo prehodna, življenjska energija ne more teči neovirana in slabo preskrbi organe in sisteme, da bi delovali optimalno. Tako se pojavljajo fizične težave, psihološke ali čustvene motnje, ki jim pogosto ne najdemo vzroka. Iz tega razloga ni bolezni, kateri shiatsu ne bi bil v podporo pri okrevanju. Telo tako samo vzpostavi lasten sistem za pravilno delovanje vseh sistemov. Kot je že omenjeno, se te poti vitalne enrgije imenujejo meridiani, na teh meridianih so točke, na katere se shiatsu terapevt osredotoči. Nekatere začuti kot prepolne, napete in nekatere kot izčrpane, prazne, oba stanja nista naravna oz. v naš prid, zato shiatsu terapevt izravna oba stanja, da doseže ravnotežje. Osredotoči se na celoten meridian in ne le na te točke (za razliko od akupunkture ali akupresure).