ŠTUDIJ VEDSKE ASTROLOGIJE – DJOTISA

ŠTUDIJ DJOTISA V KRŠKEM 

VPIS TRETJE GENERACIJE  že v maju!

Potek rednega študija:

Prvo leto študija vas bo pripravilo na samostojno obravnavo natalne karte zase, za svoje bližnje in tudi za osnovno samostojno svetovalno delo. Prvo leto obsega 8 modulov + vaje, skupaj torej 9 modulov – 120 ur.

Drugo leto študija: Prodobljeno znanje boste utrdili in zlasti poglobili in razširili. Predvidoma 7 modulov + vaje. Po zaključenem drugem letniku boste imeli možnost prisostvovati svetovanju osebi v živo, kjer se boste praktično seznanili kako dejansko poteka tako svetovanje v živo – seveda ob predhodnem soglasju osebe same.

Tretje leto študija:  razpisani bodo moduli, ki bodo obravnavali posamezen zaključen sklop oz. problematiko, npr  ayurdjotiš, izdelava letnega horoskopa, kompatibilnost, ayurveda-poglobljeno, vastu-poglobljeno, duhovni djotiš, povezava joga-ayurveda-djotiš, meditacija na osnovi natalne karte ipd. Lahko se boste udeležili posameznega oz. po želji vseh modulov. Vsebine bodo še oblikovane.

Prav tako bodo občasno organizirane vaje za vse, ki ste zaključili izobraževanje, a  želite vaditi, izmenjati izkušnje oz. se srečati s svojimi sošolci.

CENA: 795 EUR  za študij od septembra do vključno maja + 50 EUR vaje. ( 8 modulov-vikendov + vaje).

Vpis do 25. 6. 2016, cena v tem primeru znaša le 745 EUR – za gotovino.  

Možno je tudi plačilo na obroke!

Pogoji:

Zaključena vsaj 5. stopnja izobrazbe in pripravljenost, da delate na sebi. Prosila vas bom še za kratek dopis v katerem opišete sebe in kaj v življenju delate in kakšni so vaši motivi za študij.

Kaj dobim?

Vsak udeleženec dobi pisno gradivo za samostojen študij ( A modul cca 400 strani). Predavanje je podprto s power point prezentacijo. Vsa predavanja in vaje so zvočno zabeležena, posnetki na voljo za lasten študij. V vmesnem času smo povezani preko zaprtega foruma, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje. Lahko pa zgolj spremljate kaj in kako delajo tisti, ki se želijo še bolj poglobiti.

 Kje?: v Krškem, stuidio Qlandija – 1. nadstropje.

 V čem je naša šola drugačna?

V znanje džjotiša bo delno vpleteno znanje Vastuja – vedske arhitekture, saj boste spoznali, da tudi prostor vpliva na nas in na kakšen način ter Ayurvede – vedske medicine, saj je skrb za zdravje osnovna skrb vsakega posameznika. Študij džjotiša je priložnost za osebno rast in kot učiteljica joge vam bom skozi znanje djotiša predajala tudi znanje vedske filozofije za dvig zavesti – najprej za vas in dalje za ljudi, ki jim boste to znanje skozi svetovanje lahko prenašali.

Naša šola nudi izjemno široko paleto znanj, ki jih po končanem drugem letniku vključujete v svoje pridobljeno znanje. Pogoj za udeležitev specialnih znanj, to so moduli C, je zaključen študij prvega oz. obeh letnikov v sklopu naše akademije.

Skupine so majhne, da se omogoči čimbolj kvalitetno znanje za vsakega posameznika.

Ne spreglejte: Gradivo je zelo obsežno, cene pa zaenkrat najnižje v Sloveniji !.  

Djotiš znanje ni znanje o napovedovanju prihodnosti, marveč znanje o razumevanju sebe, interakcij v katere smo bili oz. smo še vpleteni ter o kreiranju drugačne sedanjosti, da bo naša prihodnost lahko lepša.

Znanje djotiša lahko uporabijo tudi terapevti kot dopolnitev svojega znanja saj pomaga  pri razumevanju človeka in njegovega doživljanje sveta in sebe.

MOŽEN TUDI ŠTUDIJ NA DALJAVO / INDIVIDUALEN ŠTUDIJ, ki je časovno prilagojen vašim možnostim !  Cena za študij na daljavo 750 EUR + 50 EUR skupinske vaje (v kolikor se jih lahko udeležite). Možno plačilo na obroke (100 EUR avans + 8 x 83 EUR + vaje )! 

PRIJAVE in vse dodatne informacije : marta@mojajoga.org oz. 031 363 138 .

Mail prosim naslovite s “Prijava na študij”.

Po prejeti prijavi, ki naj vsebuje vaše osebne podatke – ime in priimek ter kontaktni telefon, prejmete potrditveni mail in pogodbo s podatki za nakazilo avansa.

Vsa predavanja in vaje vodi Marta Perčič, univ.dipl.ekon; ing. geodezije.

_________________________________________________________________________

Če pa še vedno malo dvomite, če je moj način podajanja znanja tak, kot si ga želite, vas morda prepričam na MINI ŠOLI DJOTIŠA, ki poteka v sklopu Trojčka v aprilu in maju. V letu 2016 je to 23. april oz. 28. maj 2016. Cena 50 EUR (celoten trojček 135 EUR).

Moje reference:

  • Višja djotiš svetovalka ( 8 let študija- 3 leta DA in 3 leta Vedska akademija, dalje individualen študij, zaključen sklop medicinskega džjotiša-ayur džjotiš),
  • vastu svetovalka/astrologinja,
  • ayurveda svetovalka (Maharishi ayurveda-zaključena prva stopnja)
  • učiteljica joge oz.  joga terapevtka
  • formalna izobrazba: univ. dipl.ekon; ing geodezije

 

_____________________________