Trojček 27. in 28. maj 2016 /Mini šola djotiša

Vabimo vas na izobraževalno in praktično delavnico, ki zajema ayurvedo, djotiš in vastu in poteka od petka 16. 30 do sobote 18.00 . Gre za nadvse zanimiva in zlasti uporabna praktična znanja.

Lokacija: KRŠKO

Kako poteka:

Od petka ob 16.30 do 20.30  ter sobota od 9. ure do cca 18. ure.

AYURVEDA – veda o zdravju

Teoretični in praktični del – spoznamo osnovno teorijo ayurvede, doše, gune in naredimo vaje, da lažje razumemo prejeto znanje.

  •  Kaj dobim: priporočeno prehrano za moj telesni tip, priporočila glede dnevne rutine oz. življenjskega stila. Določitev individualne doše (vprašalnik, natalna karta, puls, opazovanje). Seznam priporočene in odsvetovane prehrane za  vse tri telesne tipe.

DJOTIŠ – astrologija – vpogled vase

 Teoretični in praktični del.Spoznamo osnove branja natalne karte, delamo vajo, da preverimo pravilno razumevanje snovi.

  • Kje? Posavje – Krško, Center Qlandija, 1, nadstropje (3 km od izvoza iz avtoceste)
  • Kaj dobim: osnovno razlago natalne karte, praktično delo z uporabo brezplačnega programa – android aplikacija, izračun Sade satija za vsakega udeleženca. Temeljna znanja in veščine za razlago natalne karte  oz.. Mini šola djotiša!

Analiza osebnega imena, katero področje mojega življenja odpira.

VASTU – veda o mojem bivališče

 Teoretični del in praktični del. Spoznamo osnovne elemente, povezavo z ayurvedo in natalno karto, kaj pomenijo določene smeri, kako preoblikovati prostor z najmanj posegi, da dosežem skladnost.

  • Kaj dobim: analizo etaže svojega stanovanja, nasveti za korekcije, izračun osebne smeri za do 2 člana družine. razumevanje energij bivalnega prostora.

________________

Skupina je omejena na največ 7 udeležencev.

 Obvezno plačilo akontacije 50 EUR, ki vam zagotovi mesto na delavnici in opravljene predhodne analize. Po prejemu akontacije vas bomo zaprosili za podatke:

 pošljemo vprašalnik, ki ga vrnete do začetka delavnice in ki služi za prve analize (ayurveda),

  • rojstni podatki: dan, leto, ura, minuta in kraj rojstva za vas oz. osebo ki naj jo analiziramo (djotiš),

  • skico vašega stanovanja oz. ene etaže z vrisano smerjo neba, po možnosti vsaj v približnem merilu (vastu).

 Za vsakega udeleženca bo del analize pripravljen pred pričetkom delavnice. Po prejeti akontaciji vam predstavimo natančnejšo vsebino teoretičnega in praktičnega dela.

Gledano v celoti gre za izjemno konkretna sporočila in znanja. Udeležencem se odstre pogled v njegovo notranjost, njegovo poslanstvo, razumevanje težav oz. kvalitet, s katerimi je prišel na svet, razumevanje pomena bivalnega okolja, skladnost bivalnega okolja s principi narave in z osebo samo, osnovna načela prehrane in dnevne rutine po principih ayurvede-za njega samega. In še veliko nasvetov tako »na vmes«. In veliiiko domačih nalog, k ijih zlahka vpletete v svoj vsakdan!

Delavnica je primerna za ljudi, ki so pripravljeni sami nekaj narediti, da si izboljšajo življenje in da zaživijo bolj skladno. Za ljudi, ki čutijo, da morajo nekaj spremeniti, pa ne vedo kaj; za ljudi ki se želijo premakniti naprej v svojem osebnem in duhovnem razvoju.

 Cena izobraževanja – trojčka je 135 EUR (125 za člane društva Moja Joga) . Možna je udeležba le na enem od treh sklopov – Ayurveda oz. le Djotiš oz. Vastu (cena posameznega dela je 50 EUR).  Cena zajema tudi prigrizke med odmorom oz. toplo malico.

Vsak udeleženec dobi tudi uporabno darilo!

Dobili boste pisno gradivo, ki vam bo služilo za samostojno delo vnaprej ter ogromno novih informacij in novih znanj, saj je  Trojček rezultat večletnega izobraževanja in je kot taka prva v Sloveniji. Predvideno je tudi nadaljevanje, nadgradnja oz. širjenje omenjenih znanj.

PRIJAVE:

marta@mojajoga.org    oz.   031 363 138.

nakazila: Marta Perčič, s.p.,

Cankarjeva cesta 48, 8281 SENOVO

račun št: SI 56 6100 0000 6467 822 (DH banka)