Možne terapije

AKTUALNO:

Priporočam osnovno terapijo, ki traja cca 40 minut. Obsega uravnavanje glavnih meridianov oz. uravnavanje energij v telesu – vzpostavitev ravnovesja v telesu, delo na hrbtenici, blago razgibavanje, sprostitev in morebiten nasvet po zaključku. Lahko vključuje tudi učenje pravilnega trebušnega dihanja. Cena je 35 EUR.

Prijavite se lahko tudi na moj mobi: 031 363 138 ali mail: marta@mojajoga.org, da uskladimo termin.

Ostale možne izbire:

  • Osnovno obravnavo, kjer je poudarek na sprostitvi in nežni vzpostavitvi celotnega sistema v ravnovesje. Obravnava traja približno 60 minut (45 EUR).

Shiatsu_terapija

  • Obravnavo hare v kombinaciji z osnovno obravnavo (60 minut), vključuje obravnavo trebuha, ki se edina izvaja na goli koži. Trebuh je naš najbolj ranljiv del, v njem je zapisano naše zdravstveno stanje in to je tudi del, kjer najlaže vplivamo na celoten sistem telesa. Zlasti z obravnavo trebuha pride naše telo v stik z duhom in dušo. Tovrstna obravnava ima izrazito pozitivne učinke na prejemnika (45 EUR).

 Shiatsu_terapija2

V terapijo lahko vključim tudi roking tehniko – gre za poseben način zibanja oz. vzdrževanja telesa v zibanju oz gibanju, kar izrazito vpliva na naš energetski sistem in nas bodisi izrazito umiri (če smo zelo napeti, vznemirjeni…) ali nas napolni z energijo (če smo letargični in prazni).

E-PRIJAVA NA TERAPIJO

Koliko terapij je potrebnih?

Če prihajate na terapevtsko zdravljenje, je ob resnejših težavah potrebno nekako 6 do 10 terapij, marsikdaj pa se učinki pokažejo že po prvi terapiji. Vse je odvisno od tega, kako globoko je bolezen ali težava že zakoreninjena v vas.

Kaj moram vedeti o vas pred obravnavo?

Kljub dejstvu, da je Shiatsu izrazito koristna terapija, je treba biti pozoren pri posebnih stanjih telesa kot je osteoporoza, visok krvni pritisk, nosečnost, akutna vnetja, rane na telesu, krčne žile, poškodbe sklepov (kar ne vidim)..

Kaj je še pomembno za vas?

Oblečeni bodite v udobna čista oblačila (npr. trenerka oz. majica, tanke dolge hlače-lahko si jih tudi izposodite pri meni ( XXL velikost) in bombažne kratke nogavice). Obravnava se težko izvaja, če prihajate na obravnavo po obilnem obroku, obravanava hare – trebuha, pa se nikoli ne izvaja na poln želodec.
Obravnava / terapija se izvaja na udobni ogrevani blazini na tleh.