Svetovanje

V kolikor se odločate za novogradnjo oz. nakup/najem stanovanja vam svetujem kakšno parcelo izbrati glede na nagib, insolacijo, potek cest v okolici ipd, (če je izbira v vaši moči), svetujem vam pri umestitvi novogradnje na zemljišče, pri razporeditvi notranjih prostorov, izbiri barv ipd. Vse uskladimo, da je celotna zasnova predvsem v skladu z vašimi željami in hkrati z načeli Vastuja, upoštevajoč podatke iz natalnih kart članov vaše družine (potrebujem rojstne podatke).

V kolikor že bivate v stanovanju ali hiši mi pošljite tloris stanovanja in njegovo orientacijo v prostoru ter rojstne podatke bivajočih. Po pogovoru o težavah, ki jih opažate oz. o tem, kaj si želite, skupaj uskladimo korekcije, ki so vam sprejemljive.

E-PRIJAVA NA SVETOVANJE

Cena svetovanja se razlikuje od primera do primera, zavisi pa od časa in obsega svetovanja. Okvirna cena je od 100 do 200 EUR. Ob prijavi oz. na prvem sestanku obvezno plačilo avansa (50 oz. 100 EUR).

Kako poteka?

Svetovanje poteka na podlagi geodetskega načrta zemljišča (ter google mapsa) in/oz tlorisa objekta kamor vrišete smer magnetnega severa. Pogovor dalje lahko poteka po skypu (delim prikaz ekrana). Na prvem mestu so možnosti, ki jih imate (lokacijski pogoji…), na drugem mestu vaše želje, na tretjem pa je vastu, ki lahko s korektivnimi ukrepi pomaga, da lepo udkladimo vaše želje z načeli vastuja!

Poleg pridobljenih znanj s področja vastuja, lahko k svojim referencam prištejem še mojo formalno izobrazbo: inženir geodezije s 25 leti izkušenj na področju graditve (izdaja gradbenih dovoljenj, tehnični pregledi objektov).

Vastupurusha_matrica