Zakaj Vastu?

V kolikor se v hiši ne počutimo dobro, postajamo vse bolj depresivni, utrujeni, nemirni, ne morem spati oz. se zbudimo enako utrujeni, ni več ljubezni v zakonu, ni več privlačnosti med partnerjema, otroci se ne učijo, so raje na ulici kot doma, pogosto smo bolni, morda celo huje bolni, smo v finančni krizi, nenadzorovani trošimo, za hrano, ki jo skuhamo, ne čutimo, da bi nam koristila, kariera nam pada, ni uspeha, čeprav se močno trudimo.

Vastu svetovalec vam lahko svetuje, kakšne spremembe narediti v prostoru oz. na
pripadajočem zemljišču, da se vam življenje obrne na bolje.

Kaj nam pove analiza hiše?

Podobno kot analiza natalne karte nam tudi analiza hiše veliko pove o ljudeh, ki v njej bivajo: ali bodo zdravi, v dobrih medsebojnih odnosih, uspešni v življenju, ali jim bodo finance naklonjene, bodo veliko trošili, bo zakon uspešen ali pa bo zašel na rob propada, bo v hiši vladal mir in harmonija ali nemir, prepiri in trenja… Vse to in še več lahko Vastu svetovalci povemo o vašem domu! Analizo vašega doma nato poklopimo z analizo vaše natalne karte (Džjotiš), kar nam daje še globlji vpogled v vaše težave in kar je najpomembneje. Lahko vam pokažemo način, kako življenje obrniti na bolje.

Vastu_tloris

V kolikor se šele odločate za gradnjo je stvar najbolj enostavna, saj vam svetujemo pri izbiri zemljišča, pri lokaciji stanovanje hiše oz. poslovnega objekta, pomagamo pri zasnovi hiše, pri notranji opremi, dekoraciji in uporabi pravih barv za dosego točno določenega namena, ki ga seveda izberete vi!

V kolikor pa že bivate v hiši ali stanovanju, pa vam pokažemo oz. se skupaj dogovorimo, kako najlaže preurediti prostor, ki vam bo pomagal doseči zastavljen cilj (zdravje, ljubezen, otroci, poslovni uspeh …).

Morda se vse sliši preveč neverjetno, seveda, gre za drugačen vpogled v naš dom, ki ga morda v tem trenutku težko sprejemamo ali verjamemo. Toda naše življenje teče svoj tok dalje. Morda ni vredno čakati na še trdnejše dokaze, ki bi nas prepričali, morda lahko poskusimo in se sami prepričamo in svoje življenje usmerimo v željeno smer že danes oz. zaustavimo tok bolezni, ki jo morda že imamo.