ZDRAVILNI ZVOK V JOGA HIŠKI

Predstavljaj si popolno sprostitev tvojega telesa v okolju, ki že sam po sebi deluje zdravilno, ki ga nežno prežemajo vibracije zdravilnega zvoka.

Pridi in občuti spremembo na bolje!

Zvok se nas v trenutku dotakne, nas umiri ali opozori na nesoglasja, ki so v stresnem načinu življenja pustila posledice v naših telesih. Zvok je naš prijatelj, ki mu lahko zaupamo in mu v zvočnih kopelih prepustimo svoje težave. Je hrana za dušo in telo, je naše zdravilo.

Izkušnje dosedanjih udeležencev potrjujejo presenetljive učinke zvoka na zmanjšanje posledic stresa in tesnobe, depresije in nespečnosti, večanje notranjega miru in energije, sreče, samospoštovanja in kreativnosti ter urejanja medsebojnih odnosov.

Kaj lahko še več storiš zase, kot da se prepustiš harmonično vodenemu koncertu gongov, pojočih posod, didgeridooja, flavte in drugih starodavnih instrumentov?

Večer zvočne sprostitve v Joga hiški je plod mojega sodelovanja z  Romanom Stoparjem, cert. zvočnim terapevtom (Peter Hess Institit DE). Združena zagotavljava resnično globoko sprostitev telesa in uma in obljubljava zaznavo sprememb na bolje pri prav vsakem posamezniku.

Globoko »zdravljenje« na vseh ravneh je proces in tega se zavedava. Zato bova pripravila serijo treh večerov na vsakih 14 dni in to v času, ki ima velik pomen in vpliv na nas ne le zadnjih 2000 let, ampak od mnogo prej.

Prvi večer bo v soboto 16. decembra ob 19:30 v Joga hiški na Senovem in bo trajal dobro uro in pol. Po izvedeni sprostitvi bo možen razgovor z nama, tisti pa, ki želite v Hiški prespati do nedelje, pa kar pogumno. Ob doplačilu 5 € na osebo je mogoče tudi to. Seboj prinesete blazino za spanje, odejo oz. spalno vrečo in debelejšči Armaflex ali samonapihljivo blazino, da vam bo udobno. Imamo talno ogrevanje pod lesenim podom, temperatura ponoči bo cca 18 stopinj.

Prispevek za udeležbo na prvem večeru znaša 20 € na osebo in se poravna ob prijavi na račun SI56 6100 0000 6467 822, odprt pri Delavski hranilnici na Marta Perčič, s.p., Cankarjeva cesta 48, Senovo, sklic 07, namen: gongi. S tem si zagotovite mesto na tem edinstvenem dogodku! Glede nočitve se lahko odločite naknadno.

Najprej prosim pošljite prijavo na moj mail: marta@mojajoga.org oz. sms na mobi 031 363 138 oz. me pokličete, vas potrdim in dalje v roku njaveč 3 dni nakažete znesek na zgoraj izpisan račun.

Naslednja termina sta 30. december 2017 in 13. januar 2018.

Vsi, ki se boste odločili za udeležbo na vseh treh večerih v prednaročilu ali tudi na prvem večeru, prejmete popust in tako plačate serijo treh zaporednih sprostitev 50 €.

Gre za enkratno priložnost prepustiti se besedi, zdravilnemu zvoku in toplini prostora in narediti veliko zase v času, ki je zelo poseben za vse nas.

Več o Romanu S.: http://www.evanasound.com/si/